Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango z bango

WYBRAŁ NISKĄ JA TEGO NIE ROZUMIEM

Polecane posty

Gość slodka_86
wyglad jest niewazny kocham mego chlopaka za to kim jest a nie jak wyglada a to ze sa takie pary a nie inne widocznie "takie" sa szczesliwe

z regoly wysokie dziewczyny nie sa atrakcyjne dla mezczezn

Ciekawy temat. Ja niestety z autorką sie nie zgdze zdarzyło mi się słyszeć 2 razy od mężczyzn , że laska na tyle niska jak ja by im nie pasowała. Rozumiem są gusta i guściki i podobnież o nich sie nie dyskutuje, ale nie przesadzajmy mam 157 cm wzrostu. Do karzełka to mi daleko. Pocieszam sie jednak tym , że istnieją też tacy którym to nie przeszkadzało i było całkiem ok. Pozatym lepsza kobieta niższa, ale na poziomi , niż głupia i wysoka . Na końcu dodam , że istnieją też wysokie i mądre , oraz niskie i głupie, żeby nikt nie poczuł się urażony, ale ja nie mam do tego żadnych zastrzeżeń. Taki jest już świat ile ludzi tyle gustów i facetów oraz babek od wyboru do koloru. Jak to zawsze moja mama powtarza : Każdy musi trafić w końcu na swojego. Pozdrawiam czytelniczki.

Gość mango z bango
hehe pelle masz farta:P mnie nic do dziecka nie upodabnia:P

Gość pelle
autorko - znajdziesz pewnie kogoś fajnego:) nie marw się tymi niektórymi złośliwymi komentami.... Ile masz wzrostu?:)

Gość Pawelikowski
ja lubie wysokie :) kręcą mnie modelki,albo dziewczyny o szczupłej i długiej talii nogi,zeby byly po prostu proporcjonalne,szczuple i zadbane ...kocham eleganckie dziewczyny moim marzeniem jest ślicznotka o długich blond prostych,albo lekko naturalnie falowanych włosach,dużych zielonych lub błękitnych oczach,pięknych długich palcach z zadbanymi własnymi paznokciami,piękne pełne usta i ubierająca sie skromnie,ale nutka tajemniczości,elegnacji..nie wiem,czy takie są no,ale cóż.. narazie spotykam sie z nikismi bo ich jest od zalania są głośne i mozna sie z nimi zabawić:]

Gość a wy to lepsze jesteście
od razu jak niska, to niewydarzona i wygląda jak dziecko. Obrażacie na dzien dobry. Ja tam lubię sobie popatrzeć na piękne dziewczyny, choc jestem hetero, po prostu przyjemnie spojrzeć na coś ładnego i bez znaczenia, czy wysokie czy niskie, grunt, żeby całość była ładna. Jedni wolą wysokie, drudzy niskie, jedni brunetki, drudzy blondynki, jedni duże cycki, drudzy małe, co nie znaczy, że akurat taką sobie wybiorą. O zgrozo, są tacy, którym podobają się nawet i grube. "Nierozumienie" czemu związał się z niską jest z gatunku "ratunku, mam 80 IQ". Ja jestem z tych niższych, drobniejszych i cycatych i zawsze miałam powodzenie przede wszystkim u wysokich facetów nawiasem mówiąc.

Gość mango z bango
agussilla a ja mysle ze z Twoim wzrostem wiekszosc facetow zechce cie przygarnac i wtulic w siebie i poczuja sie jak maczo:) bo ze mna to jak z kumplem:P

Gość pelle
mango - wiesz ja mam dopiero 20 l.:P to też troche taki dzieciak:)

Gość mango z bango
pelle pewnie ze znajde:P mam 178 cm:)

Mnie tam obojętnie byleby nie był ktoś niższy odemnie. Jak twarz jest ok i intelekt, to reszta sie jakoś chowa :)

Gość aga................ .
wzrost nie ma znaczenia;) albo jest chemia albo jej nie ma:0 ja mam 172cm, a moj kochany 192cm:):) jest Nam cudnie:):):P:P pozdro dla zakochanych:P

Gość mango z bango
moj brat ma 187 a chodzi z dziewczyna ktora ma 158, ja ja bardzo lubie i jest ok, ale kolo niego krecilo sie bardzo duzo ladnych zgrabnych dziewczyn a on zawsze byl z tymi niskimi, moj ojciec tez jest wysoki ma prawie 190 a moja mama 165:)

Gość njbnvb
male jest piekne a duze jest brzyskie i przerosniete . Nieraz ma problemy z kregoslupem .bleh

a czy to źle że niska? ja nie należę do najwyższych, a mam wyyysokiego faceta... kocham jego i on mnie, za to jaka jestem, nie za wzrost :o takie myslenie jest jak twoje abstrakcyjnie puste i wynika z zazdrości, a to bardzo brzydka cecha

Pierwszy raz jestem na kafeterii ,ale już lubie to miejsce. N forum o2. sama dzieciarnia , a tu prosze jaka kultura wszyscy.

Gość mango z bango
agussilla dobra zapraszam do mne moj drugi brat ma 185 i jest wolny, ale musisz miec wiecej niz 20 lat:P bo on ma 25:P ja was zeswatam a co tam, moge byc jedyna zyrafa w rodzinie:P powaznie agussilla male maja wieksze powodzenia, a pozatym wysokie i szczuple sa czesto traktowane jako taka ozdobka na kilka miesiecy bo to zgrabnie wyglada ale potem i tak rzucaja nas dla tych niskich i filigranowych:)

Gość njbnvb
jak sie jest zbyt wysokim to kew nie dochodzi do glowy tak jak powinna . A taka laska wyglada jak tyczka.

Gość njbnvb
dokladnie duze ma wielkie malpie glowy i wyglada jak zmutowane goliaty o tyczkowatych nogach i tlowiach ..

Normalnie super to forum zaraz mi sie lepiej zrobiło po dzisiejszym dniu:) A juz szczególnie po komentarzu powyrzej , że niby zmutowane ... czy soć tam:)

Gość aga................ .
po co sie czepiasz! forum jest dla kazdego, nie musisz się włączac do tej dyskusji,jeśli Ci się nie podoba-----------------------PROSTE!

Gość niedorowziik
:O nie wiedzialem,ze dziewczyny są takie wredne..:] opowiem wam pewną historie... byłem z dziewczyną (niską bo miała 168... ) kiedys poszedlem z nią do parku ,kiedy siedlismy na ławce przeszla z kolezanka pewna piękna dziewczyna..dech mi zapadł ,w życiu takiej tajemniczej i pełnej miłosci w sobie dziewczyny nie widzialem..urocza,piękna i wysoka...wtedy chodzilem zawsze z nikimi bo tak jakos sie nawijały szybciej..postanowilem dowiedziec sie o jej numer do tej pory z nią pisze i sie spotykam...ona nie chce miec nikogo poki co ,ale z checia idzie ze mna do clubu potanczyc i wszyscy sie nia zachwycaja... w ogole zero tego pudru,czy jakiego wy tam świnstwa urzywacie na twarzy,cuuudne nogi w rurkach i takie bluzki długie ja nie wiem tuniki jakies...jak anioł..

Gość zawsze mi sie podobaly nieduze
dziewczyny i mysle ze faceci takie wola ,bo to takie male slodkie przyulanki :) te duze nie sklaniaja do opiekowania sie nimi .tak wiec male jest piekne i slodkie :) kocham moja mala czarnulke :)fligranowe dziewczynki sa najlepsze :classic_cool:

Gość agienta
najgorsze jest to ze te male kobiety zajmuja duzych facetow , a mali faceci zajmuja duze dziewczyny . PRZez brak podzialu .

Gość mango z bango
no w;asnie male zajmuja duzych:P

Gość zawsze mi sie podobaly nieduze
niedorowziik-----> no wdac ,ze jestes kobieta zakompleksiona .facet tak nie pisze . masz kompleksy .ile masz wzrostu?