Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaa0904

Wole sie upewnic-ciaza?

Polecane posty

Gość Justynaa0904

Witam. Wiem, ze znajdzie sie ktos, kto mnie powyzywa, ale mimo wszystko chce sie zapytac.. No wiec tak.. Mam 29 cykle, okres trwa 7dni. Dwa dni po okresie kochalam sie z chlopakiem i pekla nam prezerwatywa. Nie bylo tam spermy, tylko ten plyn. Dodam, ze do stosunku doszlo w tamten piatek. Od wczoraj boli mnie brzuch i wydaje mi sie ze jest twardy, ale mozliwe ze to przez nerwy. Jak myslicie to ciaza czy moje nerwy? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Gość Justynaa0904
* 29 dniowe

Gość kkkkkkkkkkllllllllllaaaaaaaaa
Co wy z tymi pytaniami o ciaze?!!! co mamy wam w cipy zagladac? tak trudno sobie test za 10zl kupic? boze

Oczywiscie nie moge ci zagwarantowac na 100% ale wedlug mnie w ciazy nie jestes. Tak ze nie stresuj sie i w zadnym wypadku nie nakrecaj. Zyj normalnie i zobaczysz ze @ normalnie sie pojawi tak jak zawsze. A nastepnym razem bardziej uwazaj. Aha, na jakiekolwiek objawy ciazy jest zdecydowanie za wczesnie, tak ze sie ich nie dopatruj. Powodzenia

Gość Justynaa0904
Dziekuje :) Staram sie o tym nie myslec, bo wiem ze stres opozni @ Najlepsze jest to ze pierwszy raz kupilismy w aptece i pekla hehe. Na szczescie od razu sie zorientowalismy i moj partner w ciagu sekundy wyciaglal swojego czlonka. Dziekuje jeszcze raz

Gość inkalol
czy wy po kazdym odbytym stosunku bedziecie sie pyatc czy w ciazy nie jestescie? troche powagi

Gość Justyna0904
Nie, nie po kazdym ale to pekniecie mnie zaniepokoilo.

po 1 to brzuszek nie twardnieje w pierwszych tygodniach ciazy bo lozysko dopierosie rozrasta po 2 100% pewność bedziesz miala jak pojdziesz i zrobisz test na krew lub beta hcg

Gość Justyna0904
Narazie czekam na 1.10 bo wtedy mam dostac okres. Wiem ze moze sie opoznic przez te moje nerwy..