Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majorka.

Jakich ludzi lubicie?

Polecane posty

Gość Majorka.

Tak się zastanawiam, do jakich ludzi Was ciągnie, z jakimi chcecie sie spotykac jak najczesciej, jacy mogą zostać Waszymi potencjalnymi przyjaciółmi ?

Gość ja lubię ludzi szczerzych
takich którzy nie dźwągają bez sensu,którzy nie przepraszają za wszystko co chwila,którzy są swojscy i nie udają yntelygentów

Gość Majorka.
Ale co sprawia, że kogoś bardziej lubisz np w towarzystwie. Na co zwracasz uwagę? Zastanawia mnie to, bo jestem osobą dość otwartą, rozmowną, miłą, pomocną , taka która umie wysłuchać, doradzić, ale i tak nie czuje sie jakos specjalnie lubiana, taka raczej obojetna.

Gość mango z bango
ludzi inteligentnych zabawnych i z dystansem do siebie, a takze odwaznych:P

no proszę kiedys załozyłam taki sam topik... większość odpowiedzi było na temat otwartości, prawdziwości i poczucia humoru:)

Gość zws
co za pytanie? ja mam paru przyjaciol. wszyscy w tym samym typie osobowosci, kontrowersyjni bo inne zachowanie wydaje im sie nudne takim ludziom ufam, sama mam taki sposob bycia znacie ten typ osobowosci z kafe bardzo dobrze i nie lubicie zupelnie nie wiem dlaczego :)

Gość kokokokookok
Ludzi, z ktorymi moge porozmawiac na luzie, bez żadnego ,, ą , ę" z ktorymi czuje sie swobodnie, z poczuciem humoru. Takich którzy wiedzą co chcą od życia, z pasją.