Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem o co mu chodzi

obraził sie bo nie chciala połknąc jego spermy podczas orala

Polecane posty

to muj pierwszy raz byl, a on sie na mnie obrazil ze wyplulam na dywan :o

Gość ferrum
następnym razem pocałuj go zaraz po oralu soczyście :P bleeee spermy się nie łyka

Gość dlaczego nie
j.w

nie wiem o co chodzi :( trzasnoł drzwiami i poszedł a ja siedze bo nie wiem co sie dziej e :o

ale nie rozumie dlaczego tak sie zachował, co ja mu zrobilam

jej nie powinnas sie do niczego zmuszac. nie chcialas polknac to nie. facet nie ma prawa sie na ciebie obrazac. sam niech se polyka!

na tym właśnie polega nie dopasowanie w sexie!!! Albo Ty się złamiesz i będziesz łykać albo on nauczy się że tego nie zrobisz, ale po jego zachowaniu to nie wiem czy coś osiągniecie porozmawiajcie o tym

ale skoro to był twój pierwszy raz to uważam że jest dupkiem że się obraził!!

jak mam z nim porozmawiac jak on sie obrazil? :( nie wiedzialam ze powinnam to połknąc

nie musisz jak nie chcesz połykać jak cię to brzydzi to po co się zmuszać, są faceci którzy to rozumią

ja go kocham, moze powinnam to zrobic, moze mial prawo sie obrazic, pierwszy raz mu to robilam :(

nie no bez przsady nie masz sie o co obwiniac. powinnas byc wsciekla za to ze cie tak potraktowal. nie mial zadnego prawa zeby sie obrazac.

Gość ofe rma
"na tym właśnie polega nie dopasowanie w sexie!!!" jak dla mnie to na tym polega skończony debilizm. równie dobrze mógł się obrazić o to, że nie chcesz czyścić mu butów. to chyba normalne że są rzeczy których nie lubimy robić i wszystko jedno, w seksie czy nie. no jeszcze bym zrozumiał gdyby chodziło o jakąś pieszczotę która sprawia mu wyjątkową przyjemność. wtedy mogła byś się próbować przełamać. ale coś takiego? może niech ci jeszcze nasra do miski i się obrazi że nie chcesz zjeść? nie może kołek zrozumieć że nie znaczy nie?

Gość gosia samosia
to śmierdziel jeden boże jacy faceci są paskudni syfiarze jedni niech sam se ją połyka,aż mi ciarki przeszły,dziwczyno ocknij się olej tego gura jak tak cie raz potraktował to i bedzie kolejny raz to taki zasrany samiec obleśniak