Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rejska

Sama nie wiem czego chce

Polecane posty

Gość rejska

Ciezka sprawa...macie podobnie? Ze keidy ta bliska osoba jest obok to momentami macie jej tak dosc ze najchetniej wyrzucilibyscie ja z domu, a kiedy jej nie ma odczuwacie jej brak kilkukrotnie bardziej... Nazywac to prawdziwa miloscia? Czy jest to rodzaj uzaleznienia...

Gość Roztargniony
Miłość także jest uzależnieniem. Odczuwasz to samo, co tysiące innych osób. Zazwyczaj jest tak, że wartość osoby uświadamiamy sobie dopiero, gdy jej zabraknie. Dlatego najsilniejsza miłość bywa wtedy, gdy po utracie i długiej tęsknocie, ludzie się spotykaja na nowo... Prawdziwa miłość jest bardzo żadka i można ją dostrzec po kilkunastu wspaniałych latach, kiedy wszystko inne przy niej blaknie, a ludzie są ze soba nawet wtedy, gdy nic się nie układa. Ty nazywaj swój stan zakochaniem :)

Gość rejska
Dziekuje :) Bede sie bardziej starac zeby to widzial i byl tego pewny ...

Jak w tekscie piosenki:\"Trudno tak... razem być nam ze sobą, bez siebie nie jest lżej\"

Tak samo powiedziała mi kiedyś pewna dama :D że czasem tęskni i chce mnie zobaczyć a czasem ma ochotę wyrzucić z pokoju. I wiesz co? Dla niej był to znak, że nic nie czuje. Zerwała. A potem sama walczyła żeby do mnie wrócić. I znów jestesmy razem :P