Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmra

O ludzie ja chyba spotykam sie z biseksualny facetem albo homo.

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmra

podejrzewam, ze spoltyka sie chyba ze mna zeby zrobić przykrywkę swojej prawdziewej orientacji. Dodam, ze nie zalezy mu na seksie, ani razu nic nie inicjował. Spotyka sie ze mna od czasu do czasu, tak zeby chyba tylko utrzymac ten układ. Bo spotykamy sie juz od kilku miesiecy. Jest bardzo przystojny, pociaga mnie fizycznie i chyba tylko to mnie przy nim trzymało. Ale teraz zauwazam takie cechy, których wczesniej oślepiona zauroczeniem jego fizyczności nie zauważałam. Teraz zaczęlam dostrzegać że mowi z dziwną manierą. W dodatku nie ubiera sie jak przecietny facet. Raczej nie są to typoowe męskie ciuchy, raczej własnie takie troszke ,,gejowskie". Co o tym sądzicie bo ja to chyba jestem w jakiejs chorej sytuacji :O

Gość ale uprawialiście sex

Gość mmmmmmmmmmmmra
nie uprawialismy . On nawet nie daży do tego, chociaz widze, ze troche go jednak kręce, on nie chce seksu. Dodam ze jestem pierwsza dziewczyna z ktora sie spotyka.

Gość a ile on ma lat

Gość mmmmmmmmmmmmra
no tak metroseksualny to jest na pewno, ale to ze nie chce seksu uprawiac i nie ciągnie go do tego, to jest podejrzane...

Gość mmmmmmmmmmmmra
ma 24 lata

Gość emiooooo
wiesz co,mojego tez nie ciagnie do seksu i zastanawiam sie czy z nim nie zerwac z tego powodu,bo szlag mnie powoli trafia.nawet jak go prosze,to nie slucha mnie wogole.nie chce mu sie i tyle....chyba tez powinnam zaczac sie zastanawiac czy wszystko z nim w porzadku

Gość nmmnb
a moze nie jest pewien swoich uczuc .? KAzdy chce na zone dziewice , a jak straci prawictwo z toba , to moze zalowac tego .

Gość emiooooo
no a jezeli nie jest prwiczkiem,a wogole nie chce mu sie seksu?

\"Dodam ze jestem pierwsza dziewczyna z ktora sie spotyka.\" i \" ma 24 lata\" = mam 24 lata i nie miałem nigdy dziewczyny? jeżeli tak to co się dziwisz... pewnie nie wie ja, wstydzi się, jesteś pierwszym związkiem więc mus z tobą pochodzić lata żeby do tego dojrzeć bo normalnie to to chodznei latami było w wieku 13-17 :P itd :classic_cool: