Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy cos powiecie na temat

DRUKARKA PROSZĘ O OPINIE CZY TAKA DO DOMU JEST OK?

Polecane posty

Gość nie kupuj atramentowej

Gość czy cos powiecie na temat
ale dlaczego? laserowej nie kupię bo za drogo :P chcę coś w przystepnej cenie, nie musi być oh ah ale zeby tez nie mazała :D

Nie cena drukarki jest najistotniejsza, a raczej ceny tuszy ;) Chyba wszystkie drukarki HP mają głowice drukujące w kartridżach, co czyni je b. drogie (kartridże). Oryginalne ok. 100 zł za sztukę (albo i grubo ponad), zamienniki ok. 50 zł (o wątpliwej jakości). Proponowałbym rozejrzeć się za taką, która głowicę ma w drukarce (np. Canon). Co prawda do takiej oryginalny tusz kosztuje też sporo, ok. 40 zł, ale zamienniki można dostać za mniej niż 10 zł za sztukę, a jak chcesz się pobawić w napełnianie (bardzo proste w przypadku Canona), to 1 kartridż wyjdzie za ok. 2-3 zł :) 2 lata temu kupiłem Canona Pixme IP4200 i jestem b. zadowolony. Drukarka ma 5 kartridży (czarny, czarny photo, i trzy kolory osobno), a napełnianie markowym tuszem kosztuje ok. 12 zł za komplet 5 szt. :) Poza tym świetnie drukuje i jest pioruńsko szybka :classic_cool: Chyba nie mam jej już w sprzedaży, ale jest nowszy model IP4500, za ok. 300 zł. Jak Ci za drogo, to proponowałbym jakiegoś tańszego Canona. Tylko najpierw sprawdź czy i za ile są dostępne tusze! :p