Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19latka

brak orgazmu... to moze skok w bok?

Polecane posty

Gość 19latka

Niedawno stracilam dziewictwo z moim facetem ale nie sa to dobre wspomnienia. kolejne tez bez fajerwerkow... CHodzi o to ze przy nim wogole nie dochodze. Gdy jest we mnie to jest to juz wogole dla mnie nudne ze moglabym pstrykac pilotem... Sama przed nim robilam sama sobie dobrze i dochodzilam w 10 min on nawet jak sie bardzo stara to nie umie mnie doprowadzic do orgazmu robi to jakos palcami ... inaczej. nie raz mu dawalam wskazowki ale na nic to. a Jezykiem to juz kompletnie nic nie czuje. Ale raz RAZ doszlam. PO 30 MIN. ;/ pozniej juz nie doszlam bo chyba nie chcialo mu sie tak dlugo siedzec:) fajnie. To jest moj pierwszy facet w lozku i troche mnie to zniechecilo do seksu. lepszy byl gdy bylam sama;/ Czasem korci mnie bym sprobowala z innym facetem moze inny by mnie zaspokoil yh...nie wiem;/

Gość iguanaika
poczatki zawsze sa trudne. Kobiety czasem w ogóle nie osiagaja orgazmu niezaleznie od partnera. tak już mamy. Proponuje gdy on bedzie w tobie, sama spróbuj pieścic łechtaczke i wtedy gdy bedziesz czuła , że zaraz dojedziesz przerwij , orgazm gwarantowany i na pewno poczujesz go w sobie. Powodzenia :)

Gość 19latka
lady penelope ja napewno nie leze jak kloda:)

Gość 19latka
a kto mówi ze leze ,,skacze po nim jak jurny byczek i nic

19latko, jeżeli zdecydujesz się zdradzić twojego faceta, to w gruncie rzeczy on sam będzie sobie winny. Powinien się bardziej starać cię zaspokoić.

Gość 19latka
widze ze ktos sie pode mnie podszywa;/ i na jeźdzca i po bozemu:):D jak to moj kumpel mowi czyli on na mnie.

bo jak nauczysz się sama doprowadzać to potem będzie cięzko zrobić to Twojemu facetowi - on nie jest Tobą więc to nie będzie takie hop siup. To jedno a drugie... Niedawno straciłaś dziewictwo - więc czego Ty oczekujesz?? Rzucisz faceta tylko dlatego że w przeciągu tygodnia nie doprowadził Cię do orgazmu?? To po co Ty z nim jesteś? Tylko dla seksu????? Masz 19 lat? To wole nie myśleć jaki będziesz miała przebieg w wieku 30...

penie go zdradzisz ze mną wiem co potrzebujesz

Gość ninatelina
Ja dopiero po jakimś czasie znalazłam faceta, z którym jest mi rewelacyjnie w łóżku. Z pierwszym chłopakiem, z którym byłam bardzo długo i wydawało mi się, że to ten na całe życie, w łóżku było okropnie, a nie byłam gówniarą, bo miałam prawie 21 lat. Nie pomagały ani podpowiedzi, ani delikatne sugestie, ani rozmowy. Był beznadziejny. Potem zaczęłam się spotykać z facetem, który okazał się mieć miniaturę penisa, równie dobrze mogłabym sypiać z własnym tamponem, więc też nic z tego nie wyszło. Na naprawdę bardzo długo zniechęciłam się do seksu, uważałam nawet, że jestem niezdolna do orgazmu a udane życie erotyczne nie jest mi pisane... Dopiero przy obecnym mężczyźnie, moim mężu zresztą ;), jest mi świetnie. Poszło super od pierwszego razu i tak już zostało. Ludzie niestety muszą do siebie pasować, a większość facetów nie ma o potrzebach kobiety zielonego pojęcia, choć każdy z nich to rewelacyjny kochanek (ale chyba sam dla siebie).

Gość ninatelina
do złooo: "Masz 19 lat? To wole nie myśleć jaki będziesz miała przebieg w wieku 30..." - takie myślenie naprawdę mnie przeraża. Co Cię to obchodzi? Moherek na łepek i sru do kościoła zdrowaśki odmawiać.

Dal mnie to jest dziwne - bo nie uważam że orgazm po kilku stosunkach to wyznacznik udanego seksu. jeśli go nie kocha to niech juz teraz go zostawi, jak go kocha to niech się nad sobą lepiej zastanowi...

Gość 19latka
tia...wszyscy jestescie madrzy... gdybys Ty nie mial orgazmu tak non stop ciekawe czy bylo by Ci wesolo natomiast łatwo mowic facetowi ktory moze po jednym liznieciu dojsc a potem sobie jeszcze wlozyc:/

Gość 19latka
lady penelope --> myslałam o tym:)

a ska jesteś, jeśli w miarę blisko to spróbujesz ze mną gwarantuję ci orgazm super

Gość 19latka
du zabawny jestes:D z Tychów;) ale nie wiem czy bys mi tez podołał:P

myślę,że tak jestem pewien może jakąś fotkę to bym zaczął szykować oręż??

Gość 19latka
hm moze ja bym ją pierwsza zobaczyła;]

nie mam nic pod ręką ale na faceta działają fotki bardziej niż na kobietę jestem warty spróbowania możesz mi wierzyć ...

Gość 19latka
moze ja bym tez chciala:)

obiad gotujesz czy prąd wyłączyli??

Gość skowron20
Odpisz do mnie na meila, chętnie spróbowałbym Cię zadowolic i doprowadzić do orgazmu. Podnieca mnie to bardziej niż sam sex.