Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studnetka leniwa

zrobcie mi prosze plan na weekend

Polecane posty

Gość studnetka leniwa

Gość studnetka leniwa
niewiem co mam ze soba zrobic a chce uzyc energi ktorej mam duzo w sobie ale niewiem w co doradzcie.

sobota: 13.52-15.00-pobyt na kafe 15.00-przerwa na obiad i siusiu 15.30-19.00-pobyt na kafe 19.00-przerwa na kolacje i kupke ;) 19.30-23.50-pobyt na kafe 23.50-mycie sie i pójście do spania NIEDZIELA 10.00-sniaDAnie,ubranie sie 10.45-14.00pobyt na kafe 14.00-przerwa na obiadek i na siusiu 14.30-pobyt na kafe 19.00-kolacja później podobine jak w sobotę ;) może byc? :classic_cool: :P :D zajebisty plan,co nie?? :D

Gość studnetka leniwa
eeee idz pan :p

Gość tymikol
bardzo dobry plan ale gdie jest miejsce na seks?

Gość czas na seks w to w toalecie
szybki strzał z palca po łechcie

Gość tomekkkkkkkk
Mój plan: sobota: 13.52-15.00-pobyt na kafe i walenie pały 15.00-samo walenie pały 15.30-19.00-pobyt na kafe i obciąganie własnemu ojcu lancy 19.00-kolacja 19.30-23.50-walenie pały połączone z analną masturbacją kijem od mopa 23.50-mycie sie i zwalenie pały NIEDZIELA 10.00-sniaDAnie 10.45-14.00walenie pały 14.00-przerwa na obiadek a po obiedzie walenie pały 14.30-lizanie matczynych warg sromowych 19.00-walenie pały później podobine jak w sobotę może być :o???

Gość tomekkkkkkkk
dodam ,że pała ,którą walę nalezy do mojego 75 letniego dziadka :classic_cool:

eheheheee...ten drugi plan to raczej nie dla dziewczyny ;) a tak na marginesie,swojego starego nie dotknąłbym nawet kijem od mopa :O

Gość tomekkkkkkkk
ale dziadek przed śmiercią dał mi potrzymać parę razy swoją laskę 😭

Gość .tomekkkkkkkk
do tej pory przychodzę na jego grób i wspominam stare dobre czasy, gdy byłem mały, kiedy to dziaduniu wciskał mi swoją laskę w gardło nakazując ssać do momentu wylania się białego gęstego płynu, a który jak tradycja rodzinna nakazuje, musiałem wypić do ostatniej kropelki :classic_cool:

:D :D :D to akurat ci wyszło,podszywie ;) ale lepiej uważaj,bo jeszcze jeden taki tekst,a słowo daję,zę poproszę mojego dziadka w modlitwie,żeby cię nastraszył w nocy :)