Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 20, 2008 dostają już 3 razy dziennie i im mało :O zmasakrują mi szybę dziobami huncwoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba bylo nie karmic Napisano Wrzesień 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 20, 2008 jak miałam nie karmić samiczki na jajkach??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba bylo nie karmic Napisano Wrzesień 20, 2008 normalnie , trzeba bylo przegonic a potem to lata sra i o jedzenie wola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam czasu na nicka Napisano Wrzesień 20, 2008 nie cierpie gołębi fuuuuuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 20, 2008 nawet nie srają :O tylko mi dziobią w okno jak im nie nasypię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup im kartę simplusa za 10zł Napisano Wrzesień 20, 2008 to będą grzeczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 20, 2008 :D to nie są zwykłe gołębie tylko synogarlice są śliczne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach