Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze tlustych facetow

Dlaczego kobieca dziewczyna ma sie wiazac tylko z grubym facetem ?

Polecane posty

Gość nie znosze tlustych facetow

czytajac to forum doszlam do takiego wniosku :-o jak kobieca dziewczyna chce szczuplego to ja wyzywacie a jak grubas chce anorektyczke to jest ok ? jestescie pusci :-o ja nigdy nie moglabym byc z obrzydliwym grubasem, sory ale mam swoj honor :-o

podobieństwa się przyciągają ;) , jak chcesz normalnego, to rusz dupsko sprzed kompa, odstaw chipsy, ciasteczka i inne tuczące żarcie i weź się za siebie. na zapuszczoną kluchę mało kto spojrzy.

Gość musztarda
Kobieca? Foczka znaczy się taka? Węszę prowokację. :D Gruba laska, to kobieca dziewczyna, a gruby facet to już obrzydliwy grubas?

Gość skoro mowisz
"kobieca dziewczyna" (mając na myśli jej rozmiar/tuszę/posturę itp) to dlaczego faceta określasz mianem "Gruby" a nie męski??

Gość nie wiem który nick wybrac
pomyślmy... gruba dziewczynka której nie podoba się gruby facet... nie podoba jej się grubość w ogóle, a wiec nie lubie także swojego grubego ciała i odnosi się do niego z taką samą pogardą jak do ciała grubego faceta wniosek: dziwna jestes

Gość Closed Eyes
Honor?! A co ma honor do tego? Dziewczyno (bo podejrzewam, że nie masz więcej niż 20lat) gruby, chudy - co to za różnica? Gruby znaczy obleśny czy zaniedbany? Nie raz już widziałam mężczyznę z nadwagą a u jego boku ładną, szczupłą dziewczynę. Bądź szczupłego faceta a przy nim kobietę, której BMI dawno przekroczyło 23. I co? Nie mają prawa do szczęścia? Bo mają kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt kilogramów za dużo? Poza tym mogą być zadbani, atrakcyjni intelektualnie czy po prostu mieć świetną osobowość. I waga czy wygląd nie mają tu nic, absolutnie nic do rzeczy jeśli w grę wchodzi miłość. Owszem, wygląd ma znaczenie, ale to kwestia gustu. A gdy się już pokocha, zaczyna nam się podobać też wygląd, chociaż z początku nie był zbyt atrakcyjny.

Gość aleee precież
Kobieca dziewczyna z honorem= PUSIA