Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Prawda o polskich facetach chodzi głównie o wygląd

Polecane posty

Gość elle bebe
ponoć polki są najładniejsze,chyba kolega sfrustrowany jest przebywa w otoczeniu zatuczonych kobiet,są też filigranowe dziewczyny i na poziomie i maja wiekszą kase niż wy faceci

Gość parece
chyba jakas polka odbila jej faceta:D

Jareczu ...Twe prowokacje nie robią juz na nikim wrażenia biedny dzieciaku . Oferma ...mylisz pojęcia . Nie chodzi o markowe ciuchy , bo tak naprawdę za niewielka kase można dobrze sie ubrać . Mowa jest o dbaniu o siebie swój wygląd i higienę , o umiejętność gustownego czy też właściwego doboru ubrań nie zaś o ich cenie .

Gość parece
opinie o latwych polkach rozsiewaja sfrutrowani polacy, ktorzy nie maja juz w czym wybierac, bo polki ich nie chca, a na kobiete z zachodu nie maja szans:)

Gość parece
*sfrustrowani

Gość parece
taaa, a obcokrajowcy wala drzwiami i oknami do ciebie, aby podzielic sie z polskim robolem opinia o polkach:D🖐️

Gość D5
"totalne bezguścia jeśli chodzi o ubiór. Większość facetów nie ma pojęcia co to modne ciuchy. Nawet w Warszawie gdzie od niedawna mieszkam rzadko kiedy można spotkać dobrze ubranego faceta." chodze w tym, w czym mi wygodnie. Nie ubieram sie w sklepach H&M, zeby spodobac sie jakiejs odiotce z forum kafeteria.pl Tak samo, jak nie sledze ostatnich krzykow mody, by czasami nie ubierac sie niemodnie.

Gość D5
a jarek dobrze napisal, same jestescie grube paszteszty, z malymi cyckami a duzymi dupami.

Gość ofe rma
"o umiejętność gustownego czy też właściwego doboru ubrań nie zaś o ich cenie . " to dobierz mi gustowne i właściwe buty za 50 czy 100 złotych. tym bardziej jak te buty kupuje się jedne na pół roku czy rok. niemodna kurtka? ano może i niemodna ale jeszcze cała i polak nie widzi powodu żeby wydawać kolejne 200 złotych na nową. bo dla tych 200 złotych ma lepsze przeznaczenie a to są jego dwie albo trzy dniówki. tak samo robi rosjanin (poza moskwą i petersburgiem) czy ukrainiec. i dlatego oni są "bez klasy". a francuz czy anglik wywala i kupuje nową i oni są "z klasą". i włąśnie dlatego że polak zarabia dziennie 20-30 euro a francuz czy anglik 100 pojawia się problem "taniej skóry". na drogą go po prostu nie stać.

Jestem facetem, ale jest w tym sporo racji co autorka napisała. Też mieszkam w Warszawie i faktycznie bród tutaj, smród i ubóstwo. No ale też bez przesady, są ludzie dobrze wyglądający, ale naprawdę modnie ubierających się jest mało. Widzę że dobrze się ubierają studenciaki. Ja jestem przed 30stką, nie ubieram się drogo, ale raczej modnie. Na pewno nie należę do tych facetów o których tutaj mowa. Nie zgadzam się z tym co pisze niejaki Jarek, czy jak mu tam. W Polsce jest dużo pięknych kobiet. Jak jest pogoda ładna to człowiek nie można spokojnie ulicą przejść, bo ze wszystkich stron atakują piękne, młode ciała :) Naprawdę jest na czym oko zawiesić. Byłem jakiś czas w Irlandii i tam to jest masakra. My kobiety mamy bardzo ładne.

Gość riplej
popieram jarka i D5....:))

Gość D5
dlatego nie warto brac slubu :P

Gość Poznaniak85
moze i ladne ale charaktery Polki maja straszne i chocby nie wiem jak sie wypieraly prawda jest taka ze sie puszczaja za granica...a czarnym to praktycznie same wlaza na ....

Gość ofe rma
parece, uważasz że laska która pozuje dla playboya ma powody aby być zazdrosna o urodę polek i dlatego twierdzi że są łatwe? ale z wami taka dyskusja. jakiekolwiek wyjście poza schemat polki - cudowne, wspaniałe, polacy - szpetni i śmierdzący jest dla was umysłowym wyzwaniem. ja uważam że polskie dziewczyny są faktycznie bardzo ładne. ale ja mam porównanie do irlandek i brytyjek. w tym roku byłem w chorwacji i czarnogórze to jednak mit o polskich superpięknościach których za granicami kraju się nie zobaczy poważnie się zachwiał.

Gość no bez przegięcia
niektórzy są czyści i ładnie wygladający, np. geje :P

Zaraz, nikt nie mówi że w Polsce są super piękności, a cały świat jest do kitu. Pewnie że to bujda, że Polki są najpiękniejsze. Ale są ładne, bez porównania ładniejsze niż Niemki, Brytyjki, Holenderki, czy Skandynawki. Ja tam się cieszę, że urodziłem się Polakiem, bo sypiałem tylko z ładnymi dziewczynami - Polkami i tego już mi nikt nie odbierze :)

Oferma ...zabiore Cię na zakupy i ubiorę gustownie za niewielkie pieniądze :) Jareczku ...wszyscy wiemy , że klasy Ci brak nie musisz usilnie tego udowadniać.

Gość ofe rma
no cóż, na takim topiku to trudno się spodziewać kogokolwiek z klasą. od autorki poczynając.

Gość LadyMarmolade
Jarek_84 dlaczego wypowiadasz się i polkach w ten sposób?!Przecież nie wszystkie są takie...:) Jakoś nie jestem wielorybem i nigdy dupy nie dawałam więc nie obrażaj wszystkich kobiet...Nie mówię że wszystkie ale większość ma wysokie iq,dobrą pracę,wygląd i nie puszcza się na prawo i lewo :P

Gość ofe rma
"Nawet w Warszawie gdzie od niedawna mieszkam rzadko kiedy można spotkać dobrze ubranego faceta." dopiero teraz to zauważyłem. autorka jest "importowaną warszawianką" która zdaje się dopiero co obmyła łydki z gnoju i wszystko wokół zaczęło jej nagle śmierdzieć.

Gość LadyMarmolade
Autorka.... A nie polki...:P I nie zgadzam się z twoją opinią....Cuż....to twoje zdanie...:P