Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek27

Prosba do kobiet

Polecane posty

Gość marek27

Witam wszyskie Panie otóż mam problem z moja dziweczyna podczas stosunku pękła nam prezerwatywa po 17 godzinach zała escapelle niewiem czy dobrze pisze nazwe miesiaczke dostała dzien wczesniej nastepna normalnie a teraz 3 tez ale sobie ubzdurala ze sa mnie obfite i ze to ciąża zrobiła 4 testy ciązowe wszystkie negatywne ale dalej swoje wiec zaprowadziłem ja na usg w czoraj czyli po 8 tygpdniach i 2 dniach od tego stosunku i myslałem ze bedzie oki bo lekarz powiedział ze wszystko dobrze ze ciązy nie ma ale sie myliłem dzis od rana znów na nowo ze pewnie jeszcze za wczesnie i temu nic nie powiedział prosze wszystkie dziwczyny kobiety napiszcie cos aby ja uspokoic kiedy u was usg wykrywało ciąże bardzo ja kocham i jest mi jej zal bo nie moge jej pomóc z góry dziekuje za pomoc

Gość aksa
moje maleństwo było wykryte w 4 tygodniu i 5dni

Gość aksa
i mam ten wynik badania do dzis!!!!!!;-) a córka ma dziś 4i pól roku

Gość aksa
8 tyg -to 2 miechy nawet najgorsze usg by wykryło ciąże

jak to pieknie jest tak sobie wmaiwać ciąże ;| powiedz jej, ze nie jest w ciąży i niech sie uspokoi... kurde, okres, testy, usg i ciągle że jest w ciąży... litości., no.

Gość marek27
robione było na bardzo nowoczesnym sprzecie Asia dziekuje Ci moze ja to uspokoi bo mi juz sił brak lerzy i płacze cały czas

Gość marek27
cały czas jej to mówie spokojnie a jak juz nie wytrzymam to i głosniej tez powiem ale zaraz płacze i juz całkiem katastrofa

Gość aksa
powinno ją to uspokoić ,albo idź jeszcze raz na badani a do innego lekarza ale w sumie poco

Gość aksa
a po ile macie lat?

Gość marek27
juz była u dwóch w sumie bo tydzien wczesniej była na badaniu u innego lekarza i tez robił jej usg ale przez burzuch wiec ja mówie chodzi idziemy na dopochwowe skoro tamto niedobre a ze mam kolezanke na oddziele załatwiła z doktorem wiec zrobili jej na bardzo nowoczesnym sprzecie ale to tez nic nie dało wiec dlatego pisze tu mozze jak poczyta to sie uspokoi wreszcie

Gość marek27
ja mam 27 a ona 19

Gość marek27
dla mnie dziecko w niczym by nie przeszkadzzało ale wiem ze było by to dla niej gorzej bo chce skonczyc szkołe

Gość marek27
nie robilismy niechce isc bo tam w labolatorium jest ktos z rodziny i sie boi ze zaraz rodzice sie dowiedza i takie tam

Gość marek27
wiecie co jestem facetem ale juz tyle wiem o kobiecych sprawach ze chyba bym w niczym juz sie nie zawiązał i twierdze ze nie jest w ciązy bo nic na to nie wskazuje

Gość likto
ona to sobie chyba uroila

A prywatne laboratorium? No to w sumie ma racje...Lepiej płakać w poduszke niż iść na badanie...Bo ktoś sie moze dowiedzieć! Sorry ale troche niepoważna ta Twoja dziewczyna! I niech idzie do ginekologa po tabletki...Ale w sumei ktos też moze sie dowiedzieć ze bierze tabletki, wiec lepiej niech nie idzie i dlaje ryczy w poduszkę!

Gość marek27
bardzo dobrze piszcie tak dalej ja teraz własnie ide do niej wiec dam jej to do przeczytania i mam nadzieje ze jej to pomoze ze nie uzna ze Wy tak jak ja litujecie si nad nia moze uda mie sie ja gdzies wyciagnac zeby sie rozerwała bo siedzi i nigdzie nie chce isc

Gość aksa
no powiem ci ze jak sie ma 19 lat to trochę strach ogarnia.Powiedz jej żeby sie oprzytomiala bo cię wykończy a swoja droga to gratuluje anielskiej cierpliwości

Gość marek27
okres jesj sie nie spóźnia ma jak w zegarku tylko twierdzi ze jest mniej obfity a co do cierpliwosci poprostu bardzo ja kocham no ide do niej a Wy dziewczyny jestescie wspaniałe teraz zobaczymy czy podziała trzymajcie kciuki

AAaaa bo ona pewnie sie naczytała głupot że w ciąży moze być okres! Więc ją uświadom ze nie okres a Plamienie!!!! Czyli pare kropel krwi baz taka bązowa wydzielina! Czy miała coś w tym rodzaju? Czy zwykły okres tylko mnie obfity? Moze byc to spowodowane hormonami i tym że brała tą tabletke po! W ciąże tak łatwo sie nie zachodzi!

Gość aksa
oj nie zachodzi!!!!!!ja długo probowałam ;-0

Gość marek27
dziewczyny pokazałem jej to wszystko troche sie usmiechneła mam nadzieje ze bedzie dobrze dzieki

Gość aksa
trzymam kciuki