Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

olenka2001

Prostowanie wlosow

Polecane posty

Go艣膰 nied艂ugo mam egzamin
ja mog臋 :) kiedy w艂osy mam ju偶 suche po umyciu (jak mam czas to nie susz臋 ich suszark膮 tylko czekam, a偶 same wyschn膮) nak艂adam mleczko prostuj膮ce firmy Marion (tanie, a dobre). Mam grube w艂osy wi臋c robi臋 to w ten spos贸b- prostuj臋 moj膮 sko艣n膮 grzywk臋, nast臋pnie klamr膮 spinam w艂osy od g贸ry, by wyprostowa膰 te spod spodu, odpinam klamr臋 i prostuj臋 g贸rn膮 warstw臋. Ma艂a rada-je艣li nigdy wcze艣niej nie prostowa艂a艣 w艂os贸w to nawet nie zaczynaj! to uzale偶nia i niszczy w艂osy. Kiedy艣 mia艂am proste, lekko sie wywija艂y wiec zacze艂am je prostowa膰 i to by艂 m贸j b艂膮d bo teraz bez wyprostowania nie wyjd臋 z domu :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wielkie dzieki.Tak pierwszy raz chce wyprostowac,ale raczej sie nie uzaleznie bo zwyczajnie nie bedzie mi sie chcialo tego robic hehbo mam dlugie i grube wlosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedlugo mam egzamin
olenka2001 ja te偶 tak m贸wi艂am :) jak zobaczysz efekt wyprostowanych i gladkich w艂osk贸w to nie b臋dziesz mog艂a si臋 oprze膰 :P no, ale prostuj jak najrzadziej. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedlugo mam egzamin
olenka2001 nie, co Ty mleczko nie musi by膰, ale polecam, bo znacznie u艂atwia prostowania i zapobiega niszczeniu w艂os贸w. ono kosztuje 5z艂 i jest do艣膰 wydajne

Udost臋pnij ten post