Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łuki

Czy istnieje zagrozenie ciaza w tyum przypadku?

Polecane posty

Gość Łuki

Pare dni temu uprawialismy z dziewczyna petting.Skonczylo sie na tym ze dotknolem czlonkiem jej pochwe.Trwal oto mzoe ze 3 sekundy.Prawdopodobnie byla na nim kropelka ejakulatu:(z tego co czytalem moga znajdowac sie na nim plemniki ale nie sa zdolone do zaplodnienia.Takiego przypadku nie stwierdzono do tej pory.Ale bardzo sie denerwuje i mam glupie mysli w glowie;/Dodam ze moja dziewczyna jest dziewica.Pomozcie bo zaraz zwariuje;/;/Wytrysk byl poza obrebem pochwy.

dotknoleś ale nie weszłeś do sirodka tak? Ja bym sie nie przejmowała...Ale wiem jak to z dziewczynami bywa! Niestety!

Gość Łuki
Tak tylko dotknolem.To bylo w 11 dniu jej cyklu miesiaczkowym;/wiec poczatek dni plodnych;/ale 16 dnai sluz nadal byl przezroczysty i rozciagliwy i bylo go wiecej niz w poprzednie dni.Mysle ze to mogla byc owolucja ale pewnosci nei mam;/;/Blagam poradzcie cos;/Nawet wedlug mnei zaplodnienie w tym przypadku byloby jakims cudem;/ale npewnosc zawsze zostaje;/

Gość Łuki
Napiszcie cos;/;/ Umieram z niepokoju;/;/

Gość a ja to tylko
:o

Gość Łuki
Uczylem ale nigdy dobry nie bylem;/;/Chodzi o to ze sie martwie;/czytalem na wielu forach ze ten plyn moze zapladniac;/ale w wikipedii jest napisane ze nie zawiera plemnikow lub bardzo male ilosci ktore sa uposledzone i nei moga zaplodnic.Sam jzu nei wiem w co mam wierzyc;/dlatego pytam o rade.

Gość SleepingSun..
też lubię Nightwish ;)

Gość OJEJOJEJOJEJU
możesz być bewien,że Twoja dziewczyna nie będzie miała niepokalanego poczęcia.....głowa do góry:))

Gość ollllka
ryzyko jesli wogóle jest to jest minimalne.W ejakulacie mogą być zdrowe plemniki,przez nei wpada sie przy stosunku przerywanym ale stosunku,u Was stosunku nie było.Poza tym to nie jest tak że dziewczyna ma stosunek,nawet w dni płodne i od razu ma dziecko,to bardziej skomplikowana sytuacja,niektórzy pomimo tego że są płodni na dziecko czekają latami regularnego współzycia.

Gość ollllka
My z moim mezem przez pół roku stosowaliśmy tylko stosunek przerywany i dzidzi nie ma:) Potem sie rozchorowałam i niestety trzeba był wrócić do gumek.

Gość Łuki
Troche sie uspokajam;];]Nie wiem co sie ze mna dzieje ale rozne schizy lapie ze jest w ciazy;/onanie ma zlych przeczuc a ja zachowuje sie jak baba w ciazy;] wczoraj zaczol bolec ja brzuch i juz myslalem ze to objaw ciazy;/Mozeliwe ze astapila owulucja ale nie wiem bo to juz 19 dzien cyklu;/ a na takich objawach jzu sie nie znam.Czytalem tez najakis stronach ze dzien po owulucji sluz znika a dzis jzu go nie ma .co o tym myslicie?Ma cykl 28 dniowy wiec owolucja powinna byc gdzies tak na 14 czy 15 dzien cyklu .Powiem ze dawno z nia sie nie widzialem i moze poprzez stres czy radosc moglo cos sie tam rozlegulowac.

Gość Fan Piły
Prawdopodobieństwo że Twoja dziewczyna zajdzie w ciążę oscyluje wokół 50%. Albo zajdzie, po paru miesiącach dowiesz się że to dziewczynka, następnie się z nią ożenisz i w wieku 20 lat zostaniesz ojcem i mezem :o, albo nie zajdzie :) Badz przygotowany na najgorsze ;p

Gość Fidżi
"zagrożenie ciążą"???? NA TO SIĘ NIE UMIERA!!!!!!!!!!!!!

Gość ciaza
a mnie sie wydaje ze jesli "dotknal czlonkiem jej pochwy" to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ciazy, mimo ze nadal jest dziecica. bedziesz tatusiem:)

Gość lalineczka62786891
A ja mam taki problem też z możliwą ciążą... Uprawialiśmy z chłopakiem petting, najpierw on mnie pieścił (był w spodniach), potem ja założyłam spodnie i pieściłam jego. Miał on trochę płynu na członku, ale niewiele. Nie doszło do wytrysku. Chwile leżałam, ręce miałam na pościeli, potem dotykałam klamki, drzwi. Po kilku minutach poszłam do łazienki i zmoczyłam rękę pod kranem i dotknęłam swoich narządów płciowych w celu podmycia się, potem dopiero nałożyłam żel do higieny intymnej i umyłam się w tamtych okolicach. Czy w takiej sytuacji mogę być w ciąży? Dodam(jeżeli ma to znaczenie), że jestem dziewicą i mam dni płodne.

Gość inkadela
no musze ci powiedziec ze wyobraznie to ty masz niezla:) do szkoly i naucz sie troche jak sie w ciaze zachodzi a dopiero sie wypowiadaj na forum, a zanim cos tak glupiego napiszesz przemysl to 5 razy

Gość maggie1
zwariuję. ja rozumiem, że czasem gumka pęka, rozumiem, że można być początkującym, ale po co podczas seksu facet wkłada babce członka do środka pochwy? gdyby nie trzeba było wsadzać, to by się nie wsadzało. ale się wsadza. WSADZA. i następuje WYTRYSK i dopiero potem możemy się martwić lub cieszyć. no.

Gość amelie2105
hmm mialam identyczna sytuacje z chlopakiem tylko jego czlonek nie mial stycznosci z moja pochwa. niecaly miesiac temu uprawialismy petting i teraz spoznia mi sie okres, zrobilam test i wynik negatywny wiec czekam na okres;)

Gość wspolczująca z calego serca
a ile macie lat,że ciąża jest zagrożeniem??!! Po co odmawiacie sobie seksu skoro i tak panikujecie;DDDDD.. nie no żart.. a poważnie w ciąży na pewno Twoja dziewczynka nie jest.

Gość inkafr
jeden dotknal czlonkiem pochwy przez 3 sek nastepni mysla ze przez spodnie mozna zajsc w ciaze eh tak to jest jak za robienie dzieci zabieraja sie dzieci