Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z internetu

Randka z internetu - za chwilkę

Polecane posty

idę chyba już spać, dość wrazen na dziś :) niech mi się przyśni choć ten mój książę, kimkolwiek jest i gdziekolwiek jest - bo że jest gdzieś, to czuję jak pewnik.

Gość patrzcie jak te patalachy
mysle ze jest trudno znalezc kogos przez neta, albo napalency albo wlsnie jacys niedojrzali bawiacy sie w gry

no ja już jestem z tych powazniejszych randkowiczów, po 30-stce jestem. On też, w moim wieku. No tam, seks propozycje to są na porządku dziennym, to w ogóle mnie mało dziwi. Ale gry w numerki i propozycji wybrania mi gaci na pierwszej randce - to mi się pierwszy raz zdarzyło...

Ja mam tez za soba pare randek z netu i wszystko tragedie. Chyba tylko raz trafil mi sie normalny, ale ja akurat wyjezdzalam wiec z gory bylo wiadomo, ze to bez sensu. Raz to trafilam na takiego z kawalkiem miesa w zebach co ledwo sie przywital juz chcial mnie zapraszac do siebie "bym obejrzala jak on mieszka":))))). Po niecalej godzinie zwiewalam z randki (z kawiarni nie jego domu:)))

ja tez po 30 i chcialabym kogos poznac ale takie okazy, nawet teraz siedze na czacie, faceci po 30, 40 i tylko seks, seks, dobra zabawa az do znudzenia, a jak sie trafi ktos bez seksu, to wyczywam ze to fajtłapa i nie moze nikogo znalezc, wiec blaga mnie o jak najszybsze spotkanie

a gdzie ich szukacie? ja zwykle na czacie regionalnym i nie moge powiedziec zeby sie spotykala z jakims robotnikiem, sa to ludzie dosc wyksztalceni a taka tragedia

ja swego czasu na wp. natomiast moja siostra na interii. nie ma co szukac na sile, ja po wielu czatach meza poznalam przypadkiem w pubie. w najmniej spodziewanym momencie.

ci w klubie tez czesto nie teges są :-) ja wchodze na wp, ale tylu facetow zoantych szukajacych seksu ze szok, skad oni sie biorą te głupki

Gość hle hle hle hle

Gość ttggsss
Nie poddawajcie się! Ja rankdowałam z netu kiedyś b. długo, ok. 30 randek i niektóre spotkania byly takie że po prostu ręce opadają. Np. jeden facet przywiózł trampki które nosiła jego była dziewczyna i kazał mi je założyć. Od ponad roku jestem z cudownym facetem poznanym na Sympatii, jest wspaniały!!! Nie wiem jak on się uchował na portalu randkowym i był wciąż sam. Niedługo ślub. Jak dobrze że nie zrezygnowałam za szybko. Szukajcie i szukajcie, aż do skutku

Gość łatwo powiedziec a tam sam
chłam

Gość margi1979
:((( ja juz stracilam nadzieje

a ja ze swoim juz pisze od pol roku ..i za jakis miesiac sie spotkam ..juz wybralismy miejsce....hmmm ..ciekawe jak bedzie...

Gość a ja bym chciala sie spotkac
z kims z netu ale sie wstydze bo jestem gruba :-(

to najpierw poslij mu fotke...faceci sa rozni...aaa..i nie ukrywaj ze jestes pulchna zeby wiedzial na co sie pisze...madrzy faceci doceniaja kraglosci..nawet mlodzi...bardzo mlodzi..wiem cos o tym .

Gość a ja sie nie umowie bo sie
ale ja waze okolo 100 wiec wiecie, malo kto takie gabaryty zaakceptuje, poza tym wyczuwam jak rozmawiam ze jakby sie dowiedzial jak wygladam to nici z randki wiec nawet nie mowie :-(

eee tam ..pierdzielisz kobieto ze glowa boli....na peawde sa faceci lubiacy takie ksztalty...ja stowy nie waze..ale szczuplutka tez nie jestem ..

wiem ze są ale juz z rozmowy wiem co to za jedni, chca tylko do seksu, wtedy moze i byc gruba byle byla chetna, no i tak zeby nikt nie widzial, a nieraz jak podaje wage jaką chcialabym osiagnac tylko tak zeby pogadac i waga nie byla tematem numer jeden, to i tak okazuje sie ze jestem dla nich za gruba, a podaje 65 :-)

to bierz ich z czata na gg..rozmawiaj z nimi...pokaz ze jestes inteligentna..ze umiesz rozmawiac nietylko na tematy zwiazane z seksem ..wybieraj wolnych a nie zonatych ..i bedzie ok ..na pewno znajdzie sie koneser...powodzenia

Gość bez 1 rozdziału
Tylko, błagam, nie spotykajcie się z pewnym łysym kubą z Poznania. Siedzi często na czatach, ma profil między innymi na ilove, pseudo haskye. Gra biednego żuczka, ma niesamowity talent aktorski, parę kobiet wpadło w sidła tego (poszukiwanego nota bene przez policję) oszusta.

no biore ich potem na gg ale przyznac sie do tego ile ja waze to jest ponad moje sily, wiem ze moze facet sie rozochoci ze pozna ładną babeczke, fajnei sie rozmawia a potem ja wyjawiam ze waze tyle, wiekszosc i tak nie zechce kontynuowac znajomosci a czesc umowi sie tylko po to zeby dostac seks, bo mysli ze jak gruba to i tak nikt jej nie chce wiec łatwa :O