Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Czy faceta ponizej 180 cm można w ogóle nazwac mężczyzną i traktowac poważnie?

Polecane posty

Gość olencjaaaaaaa
znam takiego co ma 173 no moze 174 i mial juz z 20 kobiet,lat 28

Gość olencjaaaaaaa
ale moze jego sekret tkwi w tym ze jedzi samochodem za 50 tys i zarabia kolo 5 tys miesiecznie?

Chłopcy, Wy się nigdy nie zmieniacie :) Stańczyk o wzroście, Jarek o tzytzkach :D:D:D

Gość ale glupie kury
a kobieta jka ma ponizej 160 to karzel hehe

>> ale moze jego sekret tkwi w tym ze jedzi samochodem za 50 tys i zarabia kolo 5 tys miesiecznie? uuuuu mamy blachare :D:D Co z tego ze jeździ fura, na która mało zarabiający niemiec nie odlałby sie nawet z pogardą, a jego miesieczną wypłate przecietny francuz zostawia w restauracji? :D

Gość olencjaaaaaaa
nie jestem blachara!!!!!!!! ale skoro facet jest niski i raczej szczuply, nie ma wygladu jamesa bonda to w czym tkwi jego sekret ze tyle lasek wyrwal? A i placi za kazda dziewczyne wszystko,piwo, wyjazdy,wszystko!!!Laski na to leca taka prawda. ja mam faceta a ten to moj kolega i widze ze co 3 meisiace ma inna !!!!!!!wiec kasa kasa kasa

Gość olencjaaaaaaa
nieznany sprawca-bredzisz a ja mowie o realiach polskich... malo ktory facet przed 30 jezdzi drogimi samochodami i zarbaia 5 tys

>> malo ktory facet przed 30 jezdzi drogimi samochodami 50 tysiecy to drogi samochód? :D:D Buhahhahahahahhahahaahahahahhahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D Chyba u ciebie na wsi pod remizą :o

Gość olencjaaaaaaa
oczywicie kasa ma tu duze znaczenie

>> ale skoro facet jest niski i raczej szczuply, nie ma wygladu jamesa bonda to w czym tkwi jego sekret ze tyle lasek wyrwal? A i placi za kazda dziewczyne wszystko,piwo, wyjazdy,wszystko!!!Laski na to leca taka prawda. Sama sobie odpowiedziałas dlaczego na niego leca, bo je sponsoruje :D Gdyby nie kasa, to zadna nawet by na niego nie spojrzała :o Czyli reasumując - jest zerem :o

Gość olencjaaaaaaa
no spoko ,jak facet ma samochod za 50 tys a stac go na taki za 100 tys plus 200 tys na koncie a lat tylko 28 to sorry ale nie masz racji ty pewnie jezdzisz takim za 6 tys

Gość forma przetrwalna
Drogi Nieznany Sprawco!!! Kocham twoje posty ❤️ i ciebie też ❤️ i wiem też, że bez wzajemności :( forma przetrwalna

Gość olencjaaaaaaa
Nie atakuj mnie ,ja tylko mowie o moim dobrym znajomym.Jest mlody,ma ten woz za 50 tys ,wczesniej mial drozsze, placi dziewczynom za wszystko.Ostatniej kupil komorke za 900 zl i oplacil jej wakacje w Anglii na ktorych byl z nia.Hotel,bilety,wszystko!!!!!!!!On ma taki gest i zadna nigdy nie zaplacila za nic.Sam na siebie tez szasta.

>> no spoko ,jak facet ma samochod za 50 tys a stac go na taki za 100 tys plus 200 tys na koncie a lat tylko 28 to sorry ale nie masz racji ty pewnie jezdzisz takim za 6 tys :o:o I ty nie jestes niby blacharą? Hehehehehe dobre sobie :o PS Takimi drobnymi kwotami jakie ty wymieniasz człowiek na poziomie nie chwali sie bo to obciach 🖐️

Gość olencjaaaaaaa
a ty widze jestes zazdrosnikiem bo nic nie masz:P

>> Ostatniej kupil komorke za 900 zl i oplacil jej wakacje w Anglii na ktorych byl z nia.Hotel,bilety,wszystko!!!!!!!! Gdybye nie zapłacił - nie ruuchałby, proste. Tak wiec jest zerem :)

Olencja ale gdyby ten kumpel stracił nagle kase to myslisz ze dalej by miał powodzenie? Bo oprócz tego ze ma kase auto ilosc kobiet nie napisałas nic o charakterze tego faceta?Tylko na to zwróciłas uwage?

Gość olencjaaaaaaa
Oprocz tego ma pasje i jest ciekawym czlowiekiem.Pracowitym,zaradnym,uczynnym bardzo i teardo stapajacym po ziemi.