Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu

Prosze sprawdzic czy dobrze napisałem

Polecane posty

Gość czekamy wszyscy z niecierpliwo
scia

Gość heheheheherrrrr
przez 6 dni sie nie odzywa a tu raptem ni zgruszki ni z pietruszki pyta sie o zdrowie brata !hehe

Napisz "sorry sunia że sie nie odzwyałem ale ostra impreza w nocy z poniedziałku na środe była, potem jeszcze robota z chłopakami i 24h na komisariacie. Ale teraz mam chwilkę więc pytam grzecznie co u Ciebie" powinno być ok. Gwarantuję że zmiekną jej kolana :D

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu
odpisała: czesc kamil :) miło ze pytasz ... radze sobie i mimo ze jest ciezko to sie nie załamuje ... sa ludzie z wiekszymi proglemami. A jak twoje samopoczucie

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu
co miłego mam odpisac co polecacie jaki tekst...?:)

Napisz, że masz kaca i obolałe żebra. I że samopoczucie było ok ale zaczałes o niej myśleć i jak każda szanująca sie pizda z wątpliwościami musiałeś spytac na damskim forum co robić bo smsa nie potrafisz napisać .

Gość heheheheherrrrr
co miłego mam odpisac co polecacie jaki tekst...? napisz tak "wlasnie siedze na kafeteri i pytam sie nieznajomych ludzi z forum co do ciebie napisac bo sam jestem taki glupi i porabany ze nie wiem "

Gość odpiszjej
"jeżeli jestem w stanie jakoś Cię wesprzeć to zrobię to z chęcią" jednak to będzie jakieś zobowiązanie i nie będziesz jej już mógł olewać przez ileś tam dni

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu
pomoze ktos...?

Tu już sam musisz się wykazać inwencją ;) Najważniejsze, że rozmowa rozpoczęta ;) Ale nie przedłużaj jej sztucznie. Wyznacz spotkanie. Nie ufam chłopakom, którzy piszą tylko sms-y a nie chcą się spotkać.

Gość heheheheherrrrr
WIADOMOSC ihiuyoiu skad my mamy wiedziec jakie masz samopoczucie hehe

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu
ten tekst napisze ...? "jeżeli jestem w stanie jakoś Cię wesprzeć to zrobię to z chęcią"

Gość heheheheherrrrr
ten tekst napisze ...? "jeżeli jestem w stanie jakoś Cię wesprzeć to zrobię to z chęcią" wspolczuje tej dziewczynie :)) eheh

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu
to jak mam odpisac czy moge na was liczyc...?

kurwa dajcie ściane to pierdolne baranka-koleś-weź wykaż troche inwencji. Potem co kurwa? jak pojdziesz z nią juz na randke to bedziesz romantycznie milczał siedzac koło niej na ławce, ewentualnie rozwiniesz ciekawą rozmowę o zwyczajach godowych płaskacza pustynnego? Albo wsadzisz w ucho słuchawke i poprosisz kumpla żeby Ci mówił co masz kurwa robić? Weź sie do cholery w garsć , zachowaj jak facet i sam wymyśl co masz napisać. A jak nie potrafisz to spierdalaj i sie ucz bo pewnie dyktando albo jaka inna kartkówka w poniedziałek.

jeżeli jestem w stanie jakoś Cię wesprzeć to zrobię to z chęcią - Nie pisz tak!!!! To strasznie pompatyczne. Pomyśli, że nudziarz z Ciebie. Po prostu napisz co u Ciebie słychać i zapytaj czy się spotkacie.

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu
dobra odpisałem jej

Gość dziewczyna mu odpisała
"czesc kamil miło ze pytasz ... radze sobie i mimo ze jest ciezko to sie nie załamuje ... sa ludzie z wiekszymi proglemami. A jak twoje samopoczucie" to do cholery może wypadałoby ją wesprzeć? jakoś pomóc? skoro brat w szpitalu i jakieś problemy Czy wy umiecie czytac ze zrozumieniem??

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu
nowy teks napisalem

A swoją drogą chłopak zbierał przez 2 dni informacje na topikach na Kafe, żeby jednego smsa urodzić :-O 😭

Jak można wspierać dziewczynę z którą się nie spotyka??? Jak się z nią spotka 2 czy 3 razy to może coś takiego zaproponować. Ja czułabym się trochę dziwnie jakby mnie chciał wspierać chłopak którego mało co znam.

Gość WIADOMOSC ihiuyoiu
dobra jak mam jej napias zeby zrozumiała ze dzis zostaje w domu

Gość Jak już się z nią jakimś cudem
umówisz, to błagaj jakiegoś kumpla, żeby się w Cyrana zabawił, bo kiepsko to widzę :classic_cool:

Dlaczego nie napiszesz, że jedziesz do babci? Chyba że w tamtych topikach ściemniałeś :-O

Własnie, kto napisał Cyrana de Bergerac? Bo mam sklerozę?

Gość Gdzie ci mężczyźni
ostatni wyginęli na wojnie przed 1945 rokiem , oj ...