Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blebluś

Umieram... nie potrafię sie pozbierać po odrzuceniu

Polecane posty

ciągle czekam za jakimś jego słowem, za zainteresowaniem moją osobą zapowiadało się tak pięknie, a skończyło ....:( nie potrafię już żyć bez niego mimo, że nawet nigdy nie doszło do spotkania były tylko długie wieczorne rozmowy... czy ja za dużo sobie wyobrażałam? przecież nie raz pisał o tym jak będzie cudownie nienawidzę go, a jednocześnie nie mogę przestać kochać:(

Gość anka w parcy
dziewczyno wez sie za siebie i nie pozwol zeby ajkis chlop ci zniszczyl cokolwiek! zadzwon do znajomych. wyjdz dzisiaj baw sie i olej to! powodzenia!!!:D

Gość a mój chłopak
ma inna.. w czym ona jest lepsza ode mnie? w czym?!

Gość anka w parcy
to nie chodzi o nia..widocznie dla ciebie jest ktos inny przeznaczony...uwierz mi teraz jest ci zle ale kiedys bedzies zise z tego smaic....powodzenia!

staram się, naprawdę ale czuję , że mimo to jest nieciekawie wśród ludzi, w pracy udaję szczęśliwą, zadowoloną z siebie i z życia ale jak jestem sama to niestety wszystko wraca, nie potrafię zapomnieć:( powoli ogarnia mnie nienawiść do wszystkich facetów, każdego porównuję z nim i zastanawiam się czy też tak samo by mnie skrzywdził...:(

Gość agnester
wiocznie pisany ci jest inny . nie ma się co urzalac nad nim, głowa do góry ,

cholera jasna, rozkochać , naobiecywać!!! każdy tak potrafi, a później z niewiadomej przyczyny nagle zrezygnować, złamać serce i wyrzucić ze swego życia, bo "przemyślał sprawę i stwierdził, że nie ma sensu" :( chyba umrę z rozpaczy:(:(:(

Gość rura wydechowa123
zawsze mozesz iśc do zakonu :)

Gość ja mam wiele takich przezyć
wywal wszystko co ci sie z nim kojarzy i zacznij coś robić, tak żeby ciagle być w biegu

Gość rura wydechowa123
:(

próbowałam... co z tego, jak te najważniejsze słowa w głowie pozostały.... najgorsze są wspomnienia

Ale z czasem pamięć sie zaciera, chociaż teraz trudno ci w to uwierzyć.

dzięki za słowa pocieszenia to trwa już ponad 3 miesiące:( na innych topikach czytałam, że dziewczyny leczą się z rozstania nawet po 2 lata:( ja tak długo nie dam rady

Gość rura wydechowa123
pomysl sobie że on jest najgorszym dupkiem na ziemi i ze nie wart jet ciebie, twoich łez

Dasz radę, uwierz w to. Ja też potrafilam jeszcze po 2 latach po zerwaniu płakać za tym moim ex, ale teraz sie już tylko śmieję z własnej głupoty i ty też będziesz się śmiała kiedyś z samej siebie, zobaczysz. Aha, i to, że czasem płakałam po 2 latach, to nie znaczy, że całe 2 lata płakałam, ot tak czasem nagle, raz na kilka tygodni, albo miesiecy jak mialam chandrę mnie nachodziło na płacz... i tyle . Tzrzymaj się i nie smuć, to wszystko minie i będziesz jeszcze bardzo szczęśliwa, zobaczysz :)

Gość a mój chłopak
a ja nie bede szczesliwa nigdy. on mi był przeznaczony. nikt inny

cały czas tak myślę:( a jednocześnie zastanawiam się jakby nam było dobrze razem ech.. dzięki, że mogłam się wyżalić troszkę pójdę znaleźć coś sobie do roboty:) nie chcę kolejnego wieczoru przepłakać:)

do -->a mój chłopak ja też uważam, że to była moja druga połówka, nie spotkam nikogo takiego samego jak on, rozumieliśmy się bez słów...

Gość lolhfgh
zalosne