Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciarkosia

Ciuszki dla brzdąca

Polecane posty

Gość ciarkosia

Witam serdecznie wszystkie mamy :) Jestem dopiero od 3 miesięcy w Londynie,2 miesiące temu urodziłam córeczkę,jak wiadomo początki są zawsze bardzo ciężkie :/ Może dla mnie by nie był aż tak ciężki jeśli chodzi o ciuszki gdyby moja paczka wysłana z Polski do Londynu nie zaginęła w tajemniczych okolicznościach :( a było tego naprawdę sporo,mam starszego synka i chomikowałam ciuszki dla drugiego brzdąca. Szukaliśmy razem z mężem tanich sklepów czy też straganów z ubrankami dla bąbelków w naszej okolicy ale niestety nie udało nam się znaleźć . Chciałabym się zapytać czy nie posiadacie już wam niepotrzebnych ubranek lub też do pożyczenia ?? Czy też może któraś z was wie gdzie można kupić taniej ubranka dla dzieci. Jestem z okolic se18 miejscowość woolwich ,za każdą pomoc i odpowiedz serdecznie dziękuje. Serdecznie pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie i całuje wszystkie małe i kochane pociechy:) ciarkosia

Gość akaakakakakkakakakka
nie jestem z londynu ale w primarku sa tanie ciuszki jesli masz daleko mozesz pojechac raz na jakis czas pojechac i kupic wszystko co potrzebujesz dzieci szybko rosna wiec mozesz sobie skompletowac np spioszki itp w roznych rozmiarach

Gość mummum
na notthing hill gate jest sporo charity sklepow. Bywaja tam przesliczne , markowe , ubranka dla dzieci ( i tanie !). Bylam kiedys wolontariuszka w jednym z tych sklepikow i zdziwienie mnie ogarnelo kiedy zobaczylam jakie ubranka ludzie oddaja... ponadto na tej stronce znajdziesz duzo informacji na temat gdzie organizowane sa wyprzedaze rzeczy prawie nowych ( cos w stylu car boot z dzieciecymi rzeczami) http://www.nctpregnancyandbabycare.com/in-your-area/event-finder

Gość ciarkosia
Bardzo wam dziękuje :) Zaraz zerknę na stronkę i poszukam miejsca o którym piszecie.

Gość mummum
Ciarkosia, na ebay mozna tez kupic wiele rzeczy, warto zerkac jak sie czegos szuka. Ja ostatnio kupilam rewelacyjne lozeczko dla dziecka, ktore troche sama odnowilam i wyglada jak ze sklepu ! Nie lubie niepotrzebnie wydawac kasy, a ze kupilam tansze lozko to moglam sobie pozwolic na bardzo dobry materc dla dzidziusia

Gość ciarkosia
Nam się też udało kupić bardzo tanio łóżeczko i razem z łóżeczkiem był bardzo dobry materac,wystarczyło je tylko pomalować i wyglądało jak nowe :) zresztą wózek też kupiliśmy puki co używany,na wiosnę i tak będę musiała pomyśleć o zmianie wózka dla synka i córci ale to jeszcze spory kawałek czasu aby o tym myśleć ;) Patrzałam na stronkę i szukałam miejsc o których pisałyście,nie mam do nich daleko z czego się bardzo ciesze :) myślę że jak mąż będzie miał tylko wolne to pojedziemy. Jeszcze raz wam bardzo dziękuje.

Gość ciarkosia
Jest jeszcze strona : http://www.gumtree.com/ można również znaleźć sporo rzeczy i jest dział gdzie ludzie oddają rzeczy za darmo,przed chwilą mnie mąż oświecił a jak pytałam to on nie wiedział ;) eh ...

Gość lllllllllllllillllllllllli
ja jezdzilam po targowiskach gdzie angole sprzedaja doslownie wszystko ciuszki na malucha zaczynaly sie od 10p i mozna sie bylo targowac !!wozki ,nosidelka, kolyski,tez maja ale ceny sa rozne ja w bootsie kupilam nowy wozek graco z fotelikiem do samochodu za 50f, drugi chicco spacerowke za 30f + fotelik do jedzonka z chicco za 15 bo akurat trafilam na promocje,a wcale tez za czesto nie przebywam na miescie bo jeszcze pracuje warto zagladac tam i pytac sie sprzedawcy o cene bo na tych akurat wozkach zadnej nie bylo pani poklikala cos w komputerze i taka wyszla cena,maja tez katalog z rzeczami dla dzieci i tez prosilam o sprawdzenie cen czy zgadzaja sie okazalo sie ze maja tam przeceny,ciuszki kupywalam tez w primarku i asda,ale tez nie przesadzam z tym bo wiem ze dzieciak szybko rosnie!!!!!