Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia34128

Czy dostal ktos alergie na pokarmy po trzydziestce ?

Polecane posty

moze ktos mi poradzi, moze kos tez tak mial... rok temu bylam u lekarza ogolnego, straszne mialam zawroty glowy i bylo mi czesto slabo... Zrobil mi wszystkie badania... nic nie wyszlo poza niska hemoglobina... ginekologicznie tez ok, mialam nawet tomografie glowy tez ok. Powiedzial tylko ze hemoglobina moze byc od biedy ale ze moj organizm nie wchlania wystaraczajacej ilosci zelaza. Nic z tego nie zrozumialam talko lykalam zelazo, ale nie przechodzilo... slaszalam od niektorych, ze moge miec poprostu alergie na niektore pokarmy... rzeczywiscie jak wypije kawe lub zjadam zbyt duzo nabialu, zawroty glowy sie nasilaja... Czy mozliwe zeby baba po trzydziestce dostala alergii?????

jak najbardziej - ja dostałam alergii mając 45 lat (8 lat temu), gdy zrobiłam testy byłam uczulona na pyłki drzew, traw, zbóż, roztocze kurzu domowego, sierść kota, psa, chopmika, mięso z kury, mleko, selera, pora, rzeżuchę, orzechy laskowe (gdy zjadłam 2 orzeszki spuchł mi przełyk) - okropność. 2 lata temu dostałam duszności astmatyczne oraz przeszłam zapalenie płuc. Zrób testy i unikaj tych produktów które cię uczulają. Ja zminimalizowałam objawy alergii gdy przeprowadziłam 2-tygodniową dietę oczyszczającą warzywno-owocową wg dr med. Ewy Dąbrowskiej.

Dzieki. Nie wiem na co mam uczulenie wiec nie wiem czego unikac. musze zrobic testy. Powiedz jaka to dieta?