Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnie i zimno

Mam wściekliznę macicy....

Polecane posty

Myślę, że na chcicę są sposoby i jako duża dziewczynka powinnaś je znać. Co do rozdrażnienia i pozostałych, to może ukoiwszy chcicę tamte też zasną snem spokojnym.

Gość zimno i samotnie
Ech, ano, pewnikiem to owulacja,masz rację deko. gg-co do ukojenia chcicy, widzisz, ukajacz akurat jest daleko i nie wróci wcześniej niż za 2 tygodnie, a innych ukajaczy w gruncie rzeczy nie chcę. Tak tylko, chciałam się wyżalić.

Gość gość
to co obserwuje, a zyje juz dlugo,to ta wscieklizna powoduje wiele innych chorob,1/ niechec do pracy, 2/wscieklosc na mozgu 3/ocenianie wielu rzeczy i sytuacji przez pryzmat seksu 4/ nieobiektywne ocenianie faceta-*****cza/aby ******,skoro sie taki trafil,niech pije,bije,zdradza z kim popadnie,aby byl i posuwal/.dwukrotnie/w 2 firmach/pracowalam z takimi pierwsza- spala w pracy,odsypiala nocne igraszki, druga przychodzila do pracy tylko,aby pensje dostac,przez pierwsze 4 godziny-z rozmarzonym wzrokiem wspominala co robila w nocy,nastepne 4 godziny co bedzie robic,sama opowiadala,ze jak jedzie do domu z mezem samochodem,to zaraz po powrocie myja d**y i wskakuja do lozka, skrobanki na stare lata jej sie zdarzaly nader czesto/2x w roku/ po kazdej, za kase u prywatnego ginekologa,miesiac zwolnienia lekarskiego,nienawidze takich bab,i wcale mi ich nie zal,czuje do nich wstret,przeciez to mozna leczyc u seksuologa