Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Martynka

Zycie jest nieuczciwe!!!

Polecane posty

Gość Pani Martynka

Sobota, wracam z pracy o 21. Pracuje jako sprzataczka - nie wstydze sie tego. Tylko krew mnie zalewa - mam 40 lat i sprzatam u malzenstwa, gdzie pani ma 27 lat, czyli sprzatam po gowniarze. Kobieta ma 27, jezdzi w sobote na zakupy, do manicurzystki. A ja co mam z zycia? Ona ma samochod, ja jezdze wszedzie autobusem. Ona jechala na wakacje zagranice, ja siedzialam 2 tygodnie na dzialce. Smutno mi z tego powodu

Gość trzeba bylo
sie uczyc.............

Pani Martynka Sobota, wracam z pracy o 21. Pracuje jako sprzataczka - nie wstydze sie tego. Tylko krew mnie zalewa - mam 40 lat i sprzatam u malzenstwa, gdzie pani ma 27 lat, czyli sprzatam po gowniarze. Kobieta ma 27, jezdzi w sobote na zakupy, do manicurzystki. A ja co mam z zycia? Ona ma samochod, ja jezdze wszedzie autobusem. Ona jechala na wakacje zagranice, ja siedzialam 2 tygodnie na dzialce. Smutno mi z tego powodu Inni nie mają nawet dzialki, więc nie jest tak źle.

Gość niab
kochana, ja nie mam pracy i powinnam wysylac cv, chodze na rozmowy i niestety, ale jest ciezko wspolczuje Ci a nie mozesz poszukac lepszej pracy?

Gość Problem typowego kowalskiego
wspolczuje Ci a nie mozesz poszukac lepszej pracy? w starciu z 24-27 "letnią gówniara" sam tytuł inż/ mgr nie wystarczy :(. Ps na jednego "Pana" robi tłum niewolników , nie każdy ma szczęście i predyspozycje do prowadzenia firmy ,a kierownik / pracodawca zawsze zarabia 10x wiecej niż zwykły robotnik.

Gość Pani Martynka
Wkurza mnie tylko, ze ta mloda gowniara ma wszystko, pracuje i zarabia znacznie wiecej ode mnie, ma soboty wolne, kupuje sobie co chce. Ja nie mialam w latach 80 takich szans

Gość Maalaa Mii
Powinnas calowac po nogach ta kobiete, ze w tak trudnych czasach daje ci prace

Gość niab
ja mam 35lat i nie umialam sobie nigdy wynegocjowac dobrej pensji ale licze, zemoze w koncu mi sie uda a tamta panna ma mzoe oprocz swojego dochodu pieniadze od faceta, pomyslals o tym?

Gość maalaa mii ma racje
Kiedys przy wyplacie obowiazkiem sprzataczki bylo pocalowanie dloni pani. Mam nadzieje, ze te czasy kiedys wroca i ludzie zaczna szanowac prace

Gość nikt Ci nie karze tam pracowac
zrób doktorat, naucz się języków, poszerz swoje horyzonty i Ty też bedziesz dobrze zarabiać. Takie gadanie, że gówniara ma to i tamto to bełkot, bo kazdy z nas sam kształtuje zycie. Jesli Ty się nie wysilisz to życie samo za Ciebie tego nie zrobi, ale Ty chyba tylko gadać i żalić się potrafisz, a ambicji nie masz i nie miałaś za grosz.

Gość Ale har
Powinnas zarabiac 700 zlotych miesiecznie i jeszcze pracowac w niedziele. Nie mam szacunku do roboli

Gość do Master Hakier
a Tobie oby się udało znaleźć jakąkolwiek pracę. Praca sama nie przyjdzie.

Gość hhhhmmmmmmmmmmmmmm
trudno, aby sprzątaczka zarabiała tyle co dyrektor. Jak się nie chce uczyć, to trza zapierdalać za marne grosze...

Gość do M Hakiel
zamiast pisać na Kafe może się dokształcaj jesli Ci źle i nie rób do pizzy, bo od tego jest wc. Czasem warto trochę pomysleć.

Gość Master Hakier
i tak tak derektorów bo na miano Dyrektora to żaden nie zasłużył

Gość do M Hakier
jak Ci źle to sam zostań dyrektorem i będziesz kosił kasę.

Gość Master Hakier
Doceniajcie pracę piekarzy i sprzątaczek i innych bo inaczej będziecie mieć "dodatki" w jedzeniu.

Gość Master Hakier
Nie jeden "derektor" powinien zostać zamiataczem ulic nie jeden ;)

Gość jesteś żałosnyyyyy
miej pretensje do siebie, że nie potrafisz sobie poradzić w życiu

Gość Matt Damon
Takich ludzi bez wyksztalcenia nalezy traktowac jak wyperdki mamuta. 700 zl starczy im na przezycie. I niech caluja nasze stopy, ze wogole moga pracowac

Gość jesteś żałosnyyyyy
a te dodatki to Ty też będziesz źreć

Gość Master Hakier
życzę smacznej pizzy ;) Wyzysk innych ludzi to nie jest radzenie sobie w życiu to zwykłe ...

Gość Pani ... Jajcaro
Czy ty jesteś 'uczciwa', zakładając taki 'temat' ? :D

Gość jesteś żałosnyyyyy
to zmień robotę jak ci nie pasuje. Pewnie do szkoły było pod górkę, to teraz masz pretensje do całego świata.

Gość Master Hakier
wszystkim po równo i przodowników robotniczej pracy już przerabialiśmy i wyszło nie za ciekawie "I tu się myli ..." cytując reklamę gdzie My a gdzie Chiny ? (My w domyśle Europa) Banda kapitalistów zdechła by w ciagu 3 miesiecy gdyby chiny wprowadziły embargo. Za komuny nie bylo bezdomnych i głodujących dzieci itd itd...