Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamboniewiemibotaak

Czy uważacie iż głos u kobiety ma znaczenie?

Polecane posty

Jak myslicie? Czy to ma cos do rzeczy? Czy w ogole nie zwracacie uwagi? Jakie glosy lubicie? ?

hmmm chyba dla niektórych ma noj kolega wciaz prosi bym pozwolila mu z esoba rozmawiac przez skypa lub telefon bo chce uslyszec moj glos dla mnie to troche dziwne

Podnieca mnie głos Joanny Senyszyn :classic_cool:

HEHE ALE sexi to jaki dla was? jakie macie glosy? niskie,wyzsze?

Gość ani dobrze ani źle
Zdecydowanie tak. Kiedy poznałem moją panne, zauważyłem ze mi się z nią świetnie gada (choć tematy rozmowy zupełnie mnie nie interesowały). Później odkryłem, że tak jest, bo ona mówi powoli (jakieś 2 słowa na sekundę) i ogólnie małomówna jest, a to nie jest często spotykane u kobiet. Mnie z kolei irytują kobiety, które jazgoczą bez opamiętania jak karabiny maszynowe :( .

Gość ma mniejsze znaczenie
kobiecy głos dla facetów niż męski glos dla kobiet gdyz kobiety maja bardziej wyczulony słuch,są bardziej wrazliwe na bodźce słuchowe,mają lepiej rozwiniete zmysly,faceci to przede wszystkim wzrokowcy,obieraja swiat glownie patrzac,(kobiety też ale nie tylko patrza one na wygląd,mają równiez wyczulone inne zmysły tj.węch,słuch)dlatego czasem nie ma nic bardziej podniecajacego dla kobiety niż seksowny ,męski,głęboki głos;) polecam stronke:http://afryka.org/index.php?showNewsPlus=1705

Gość osrane majty
jak dla mnie to baba może miec byle jaki głos,byle nie męski :classic_cool:

Gość od zawsze slysze
na potwierdzenie tej tezy podam wam jeszcze jeden przyklad. naprawde stale slysze, ze mam sexy glos. kiedys zadzwonil na tel domowy jakis gosc z telekom o jakiejs tam promocji czy cos tam. zaczal jak profesjonalista a skonczyl jak amator! bo czy to mozliwe, abym, rozmawiajac z facetem od telekomunikacji, uslyszala, ze mam, jak to powiedzial: aksamitnie magnetyczny glos?? :-0 gosc przegial, bo spytal, czy moglby sie ze mna umowic!!! :-0

Gość hehehehehhe i co mu
odpowiedzialaś?:)

Gość chropowaty głos
Powinnaś się zatrudnić na sex-linii 0-700-... :D

Gość ani dobrze ani źle
zaczarniłam sobie nick pisze: >> ...ja bardzo mało mówię i bardzo powoli... może byś mi pasowała :P >> ... dwa słowa na sekundę to szyyyybko Dla mnie w sam raz. No i oczywiście ważne żeby myśleć szybciej niż się mówi a nie na odwrót.

Gość gość
:)