Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakopterkaa

ratunku!szare wlosy

Polecane posty

Gość kasiakopterkaa

mam rozjasnione wlosy i zrobily mi sie odorosty a moja fryzjerka 800km stad. naturalny mam sredni blond i kupilam farbe 'jasny popielaty blond' zeby je wyrownac. odrosty wyszly jak na opakowaniu a reszta wyszla SZARA! niewiem co zrobic, mylam glowe 5 razy troche sie splukuje ale dalej widac;/ czym mozna splukac farbe? wiadomo ze nie do konca ale chociaz troche. Czy lepiej po porstu pofarbowac je znow na ciemnijeszy kolor? POMOZCIE!

zrob jakis inny blond, to normalne że odrosty inaczech chwytaja niz rozjasnione włosy!

Gość bo tak to niestety jest
ja też miałam daleko fryzjerkę,która nadała moim długim włosom piękny kolor,jak ja kochałam moje długie blond włosy...no i nie pojechałam do niej z odrostami tylko poszłam do znajomej fryzjerki w okolicy...zrobiła mi oczojebną żółć,włosy musiały być kilkakrotnie odbarwiane...efekt-wykruszyły mi się od pzrepalenia rozjaśniaczem i z długich same się wykruszyły do długości "do ucha"

nie męcz włosów i idź do fryzjerki w celu zniwelowania tego koloru,blond może ci nie wyjść niestety bez użycia czegoś mocniejszego,ja nakładałam po kilka odcieni blond,żeby zniknęła żółć i nic nie dało,trafiłam w końcu na kogoś kto teraz wyprowadza mi moje poszarpane włosy na prostą,a nie wiadomo,czy w ciemnym będziesz się dobrze czuła...

Gość kasiakopterkaa
zazwyczaj walsnie odrosty gorzerj lapaly niz reszta. teraz na odwrót. juz z 5 razy uzywalam tej farby zawsze mi wychodzily ladne kolorki ciemne juz mialam i nie bardzo lubie ale zawsze lepsze to niz szare;) a co mysliecie o nalozeniu takiego cieplego odciecia 'jesienne zloto'?

możesz spróbować,ja dużo się nabiegałam po fryzjerach,bo mam fizia że ój blond nie może być ani żółty ani biały ani szary,taki jak chcę...więc z doświadczenia ci mówię,że może nie wyjść nic lepszego na twoich włosach i żeby do ońca ich nie spartaczyć ,radziłabym pójść do fryzjera,który pasemkami zniweluje szary,szkoda nerwów,kasy na farby,nakładania ,spłukiwania i braku efektu,z pewnością jak jednak nałżysz jakikolwiek odcień i nie wyjdzie-przyznasz mi rację :)

w niektórych wyrazach zgubiłam literki :) sorrrki