Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka007

chyba jestem TANDETNA...

Polecane posty

Gość blondynka007

co zrobić, by będąc jasną blondynką nie być pospolitą.? Nie ubieram sie na bazarze itp, ale patrząc dzis na zdjęcia jak widze moje prawie białe włosy mam dziwne odczucia. Niby są zajebiste i wszyscy się nimi podniecają ale nie wiem. CO zrobić aby wyglądać fajnie z jasnymi włoami

Gość olllllllka
delikatny makijaż,stonowane i eleganckie ubrania

Gość ej mam to samo na zywca
zajebiscie mi w takich wlosach, ale zastanawiam sie zeby przejsc na ciemniejsze

Gość blondynka007
;) mam 17 lat, eleganckie więc tylko czasami.

Gość olllllllka
Poza tym włosy tak jak makijaż powinny sprawiać wrazenie naturalnych,wiec może zmien nieco odcień blondu ,szczególnie jesli nawet Tobie coś nie pasuje.Wiesz z\czasem ludzie chwalą a myślą zupłie co innago.

Gość blondynka007
mi wszyscy gadają, że mam super włosy, ale dorobie sobie ciemniejszych pasemek. Byłam u fruzjera dobrego, to mi zrobiła tak mało, że ich nie widać kompletnie. Kupie farbę i zrobie troche cieniutkich, będą ogólnie ciut ciemniejsze

Gość olllllllka
Nie warto zmienić totalnie koloru jak generalnie w blondzie się dobrze czujesz,zmień poprostu odcien,lub idz do dobrego fryzjera.

chodze do dobrego fryzjera, a moze ten kolor po prostu mi sie znudzil. ale czasem mam wlasnie takie wrazenie, ze jestem tandetna tleniona laską

Gość blondynka007
zmienie minimalnie, ale nie chcę jednolitego koloru.

Gość taka tam od sobie
wszystko tez zalezy od twojego stylu ubierania i zachowania...czasem super biale wlosy sa fajjne, ale nie mozesz to tego ubierac sie cukierkowo....

Gość olllllllka
ooooooooo rany dziewczyno .Idz do profesjonalnego salonu a nie takiego gdzie sama kupujesz farbę i idziesz.Dobr salon zaczyna ceny od 100 zł za farbowanie króciótrkich włosow ,ale masz wtedy pewności że bedziesz miala kolor idealnie dobrany dlaCiebie.

Gość blondynka007
ej mam tak samo na żywca : mam dokładnie tak samo, ale na bank nie zmienie na żaden brąz, bo lubię być blondynką i mój chłopak też by mnie nie chciał innej ... więc dorobie troche ciemnych, bo widziałam juz jak fryzjerka to robi milion razy . ;)

Gość olllllllka
jak masz włosy do ramion to koło 250 zł zapłacisz,ale zrobią Ci to dobrze.

Gość olllllllka
jak dasz ciemniejsze na białe włosy to wtedy bdziesz wyglądala strasznie,chyba że będziesz miała odcień słomkowy pasemek

Gość blondynka007
płacę zawsze 120 złotych za sam odrost balejażu jasnego w " kadusie" i tam własnie byłam, to jak zaczęłam sie cykać, ze ma mi dorobić ciemnych mało bardzo, to zrobiła co 3 warstwy tylko ciemny i nie widać go. Poza tym nie miała takiego koloru jak chciałam, te ciemne są strasznie ciemne. ale itak ich nie widać. :P:O

Gość olllllllka
ale ta dziewczyna wyglada strasznie,włosy ma spalone

Gość blondynka007
mam odcień jak pani na zdjęciu. i Dlugie włosy zaaaaaa łopatki.

noo i mam to samo z facetem woli mnie jako blondynke. a w dwoch kolorach to dopiero czulabym sie tandetnie

Gość blondynka007
mi chodzi o ten drugi kolor w odcieniu brudny blond, taki jak mam naturalny.

Gość blondynka007
.?

Gość sama napewno bym nie farbowala
bo dopiero ci moze wyjsc tandetnie. ja chyba powroce do naturalnego lub zblizonego do moich, w sumie juz zmeczylam sie tym ciagle odrastajacymi wlosami

zrob sobie balejaz u fryzjera,kilka akcentow w innym kolorze blond,czyli balejaz dwukolorowy,bo jasne blondynki w jednolitym kolorze to takie bazarówy,juz dawno nie modne,wrecz wyglada to niezdrowo :)

Gość blondynka007
no właśnie, dlatego chce delikatny balejaż :)

Gość afghhgkj
Kazdemu pasuje inny odcien blondu, dlaczego nie chcesz jednolitego koloru? Sorry, ale jak widze klientki blond z pasemkami,to mi sie niedobrze robi :o zreszta teraz sa modne jednolite, glebokie, naturalne kolory. Moim zdaniem ten kolor na zdjeciu nie jest zbyt naturalny, sadze,ze powinien byc glebszy. Tandeciara mozna byc w kazdym kolorze wlosow, tez polecam delikatny makijaz, a nie rozowo-niebieski i jakies fajne ciuszki :) i nie posiadania tipsow, chyba,ze ktos potrafi je ladnie zrobic,by nie rzucaly sie na twarz od razu, tylko byly ladnym dodatkiem :)

Gość heh no teraz to mnie
dobilas, po wyplacie ide i drastycznie zmieniam kolorek :D

balejaz tez fajnie wyglada na lekko podcieniowanych wlosach,a kolor u fryzjera wybieraj sama z palety i pamietaj ze na blond wlosach zawsze wyjdzie ciemniejszy niz powinien

Gość a mi sie nie podobaja balejaze
i tym bardziej kojarza mi sie z tandeta...

Gość blondynka007
kto dobił.? xD ja? :P Wiem co sobie wyobrażacie, ale to nie będzie jakiś tandetny balejaż, tylko dosłownie troszke cieniutkich jak chuj pasemek ciemny blond, pierwsze dwie warstwy. Prawie nie do zauważenia. :D nie będe płacic tyle kasy znów, sama sobie lepiej zrobie, niż fryzjerka ostatnim razem. :D