Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejdi25

tematy do rozmowy

Polecane posty

nie nawiązuję zbyt łatwo kontaktów z ludźmi , nie umiem rozpocząć rozmowy ,prosze podajcie kilka przykładowych, uniwersalnych tematów na jakie mogę porozmawiać z dopiero poznanymi ludźmi, chodzi o ludzi z pracy,wykształconychoch 30lat

sam nie umiem gadać z ludźmi... więc nie gadam :O ale uczenie się tematów nic nie da... trzeba mieć ciekawe życie, dziać się coć, interesować się czymś, interesować się innymi i nie wstydzić się mówić :O przynajmniej tak wygląda to z obserwacji więc ja odpadam 🖐️

jak to nie umiesz? a kto mi przed chwilą dawał rady? :) 30 lat to ludzie dojrzali, nie wiem o czy możecie rozmawiać, może o pracy, rodzinie, o jakiś zainteresowaniach nie wiem ciężko powiedzieć:O

nie chcę uczyć się rozmowy,chce znac takie tematy niezawodne na które mogę rozmawiać z ludźmi których nie znam lub ledwie co, a jestem zmuszona z nimi rozmawiać

po prostu nie potrafię rozmawiać z ludźmi o których wiem że są w czymś lepsi ode mnie ,NP.wykształcenie,piękni itp

tylko, ze to złe myslenie, weźmy za przykład brzydkie i otyłe dziewczyny, bo nie oszukujmy się takie są jeśli o siebie nie zadbają. wiele z nich wierzy w siebie i pcha się gdzie może. potem mają mnóstwo znajomych i fajnych facetów, a my się boimy zrobić krok do przodu:O

mam taką w pracy uroda co prawda nie grzeszy, inteligencją też nie, ale ma gadane, i tu sie zakręci i tam ,i każdy ją zna

no właśnie, o to chodzi:O ja gadanego nie mam a może to kwestia uwierzenia we własne możliwości...