Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka....

nie umiem sie pogodzic z tym ze facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość ja sama
Dziewczyno no skoro nie byliscie razem to wez sie w garsc.. Ja mieszkalam z facetem ponad rok i zosatwil mnie .. TEraz nawet nie wiem co u niego bo nie rozmawia ze mna udaje, ze nigdy nie pojawilam sie w jego zyciu !! Dkoro z nim nie bylas to wez sie otrzasnij i znajdz innego , lepszego. DO milosci nikogo nie zmusisz !!!!!Ontam swietnie sie bawi a ty tuataj zabeczana chore

Gość alinka....
wiem ze to glupie ale jak tylko go zobaczylam to juz wtedy mi odbilo a najgorzej jak sie dowiedzialam ze mu sie podobam a jego juz nie bylo on mowil mojej kolezance o tym i ja jem mowilam ale pech moze tak mialao byc?:O

jeszcze baba umartiwajaca sie nad soba ujdzie - taka juz kobieca natura.... ale facet to juz totalna porażka

Gość Ukochana swojego chłopaka
boze ale wy jestescie pojebane!!!! trzeba miec nasrane pod sufitem zeby sie tak rozwalic psychicznie przez klienta z ktorym sie nawet nie było, wez sie w garsc idiotko bo cie psychiatryk czeka!!!

Gość racja.....
kazdy pisze ze ma sie otrzasnac a nie napisaliscie jak madrale!:P:D

jak? poprostu przestac o tym myslec!, nie nakrecac sie pseudomiloscia, zajac sie czyms, zajac sie soba wyjsc z kims gdzies, pojsc do kina i nie myslec o nim! jakich rad oczekuje? zeby ktos ja wyleczył z głupoty? jak sama sobie nie pomoze to zadne leki jej nie pomoga, dla mnie to jest idiotka! we łbie mi sie kurwa nie miesci jak mozna sie uzalac nad soba w przedstawionej sytuacji, normalnie paranoja!

sory za wulgarność ale jak czytam takie kretynki to załuje ze nie ma jakiejs selekcji, powinni takie typy dusic przy urodzeniu i tylko normalni by po tym swiecie chodzili, bo coniektorzy to sie nadaja tylko do odstrzału :|

Ukochana swojego chłopaka ---> jak dla mnie to Ty jestes kretynka:P a do autorki ---> za bardzo sie angazaujesz tuz na samym poczatku nastepnym razem nie mysl o tym jak to bedziecie razem nie ukladaj w glowie planow..niech samo sie potoczy mniej zaangazowania a bedzie oK:D on wybral juzjego sprawa musisz to zaakceptowac dla wlasnego dobra

bebe tak, tak udzielaj jej rad a ona ma je i tak gdzies:) wkrecaj sie w to samo, same napedzacie takie sieroty a potem jeszcze sie nad nimi uzalacie, dawaj jej rady:) ja juz sie nie udzielam bo to szkoda czasu pa

Gość nowotematowiec
komiczne (komicznie@o2.pl) jeszcze baba umartiwajaca sie nad soba ujdzie - taka juz kobieca natura.... ale facet to juz totalna porażka komiczne jak zes taki madry? to masz przykład,jestes z kobieta 5 lat i ona nagle cie zostawia,co robisz ? cieszysz sie panuje entuzjazm w tobie ? niewierze,taki twardziel z ciebie ? a pewnie bys beczał po katach i czekał az baba wróci do ciebie

"niewierze,taki twardziel z ciebie ? a pewnie bys beczał po katach i czekał az baba wróci do ciebie" dalbym jej krzyzyk na droge i kopa w dupe... tak jak zrobilem ze swoja byla żoną :D

Gość przygladajaca sie temu
Ludzie 5 lat związek ok rozumiem mozna rozpaczac, ale jak rozpaczac tak za kims z kim sie jeden jedyny raz pocałowało i tak na dobra sprawe sie tej osoby wogole nie zna? ja popieram wypowiedz Ukochana swojego chłopaka - psychiatryk

Gość nowotematowiec
dalbym jej krzyzyk na droge i kopa w d**e... tak jak zrobilem ze swoja byla żoną no tak,w mowie kazdy jest mocny zwłaszcza na necie:O nie chce sie wypowiadac na tem at twojej zony bo jej nie znam nie wiem co zrobiła ze dostała krzyzyk na droge i kpoa w dupe ??? ale podejrzewam ze to ona przeskrobała i cos narozrabiała wiec dostała od ciebie ten krzyzyk:( postaw sie w takiej sytuacji ze ty jestes niesamowicie zakochany a ona nagle ci mowi ze to koniec? nie wierze ze bys sie nie zmartwiał umartwiał i nie zastanawiał dlaczego? i z jakiej przyczyny ? daje sobie łape odciac ze był bys załamany mino tego ze z ciebie taki twardziel

Gość nowotematowiec
komiczne smiesza mnie twoje wypowiedzi..bo wnioskuje z nich ze jak sie facet umartwia po porzuceniu przez dupe to dla ciebie juz jest wtedy ciota. a słyszałes o takim czyms co sie zwie wrazliwosc ?

Ludzie, czytajcie, przecież autorka żyje jakimiś wyobrażeniami i to od pół roku, nad czym tu rozpaczać? :) Tzn. jeszcze jestem w stanie zrozumieć, jeżeli ma około 18-20 lat, ale wtedy to przecież tylko lepiej, ze przeczyta, co starsi, bardziej doświadczeni o tym myślą

Gość lalalallalla
jak problemy nastolatki czytajacej Bravo:)

nowotematowiec nie mozna angazowac calego swojego zycia w uczucie do jednej osoby... kobieta, nawet ukochana jest dodatkiem do naszej egzystencji a nie jego trescia... wiesz dlaczego Cie zostawila? bo nie widziales swiata poza nią... tak jest zawsze, stales sie nudny i monotematyczny w swym uczuciu tak, facet umartiwajacy sie po tym jak go olala babka, to totalna ciotka

Gość nowotematowiec
to czym dla ciebie jest wrazliwosc u faceta?

Gość nowotematowiec
komiczne czyli to co piszesz mozna interpretowac w roznoraki sposób? ale wydaje mi sie ze bredzisz i sugerujesz swoimi słowami to ze te kobiety czy tez faceci te swoje jak mowisz "dodatki" do własnej egzystencji mozna sobie zmieniac i wymieniac jak sie chce? smieszne to troche ze miłosc traktujesz tylko jako dodatek do własnej egzystencji:O wybacz ale dla mnie miłosc to własnie sens zycia dla ktorego potrafie wiele poswiecic

\"wybacz ale dla mnie miłosc to własnie sens zycia dla ktorego potrafie wiele poswiecic\" dlatego wlasnie Twoja laska olała Cie ciepłym moczem i teraz popycha ją inny facet a Ty łkasz po kątach i jeszcze pewnie wczesniej błagałes ją, zeby wrocila, utwierdzajac ją tym tylko w podjetej decyzji - że dobrze zrobiła zostawiajac ciotke

Ta Twoja wrażliwośću faceta, czyli mowiac wprost - brak jaj to u mezczyzny wielka wada... kobieta podswiadomie potrzebuje poczucia, ze facet jest od niej silniejszy psychicznie... czlowiek wrazliwy = slaby psychicznie = facet do dupy

Gość nowotematowiec
sory komiczne ale dalej sadze ze mylisz pojecia:(znam wielu facetow co maja tzw "jaja" i sa wrazliwymi facetami. Wnioskuje wiec z twoich słow ze wrazliwosc nie jest przypisana dla mezczyzn tylko dla kobiet:( dziwne masz myslenie:(sorka ele faceci tez sa uczuciowi i reaguja na bodzce psychiczne ,no chyba ze sa skurwielami bez zasad:(

Gość wspolczuje ........
autorce bardzo sie zaangazowala i teraz cierpi:O