Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyPretensja

Dlaczego tak szydzicie z Boga?Co drugi temat to nabijanie sie z niego

Polecane posty

Smutne to....wierze w Boga,do Kosciola chodze jak czuje potrzebe,nie jestem zadnym moherem ale naprawde dziwnie sie czuje jak czytam tutaj na forum takie rzeczy...naprawde sprawia wam przyjemnosc nabijanie sie z Boga?

Gość ahmed the terrorist
allah akbar booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom

Gość ddlldldldld
Ty wierzysz w Boga? Dziwne, sądziłam, ze nie masz innych bogów niż twój męzuś.

Gość SJDR
zgadnijcie co znaczy mój nick podpowiedź - podmiotem jest syn podmiota z tematu:classic_cool:

Gość bo jego nie ma po prostu
równie dobrze można się nabijać z Kubusia Puchatka czy z ufoludków- ot, taki wymysł kultury popularnej🖐️

Gość opłata klimatyczna
Mnie tam obojętne.Ale zlituj się i zacznij w końcu używać polskich znaków.To nie zagranica :)

mój ojciec sie wykoleił ja rozumiem jezeli ktos dyskutuje na temat Boga,wiary itd al pisac np-srm do Konfesjonalu albo czy ksieza robia kupe to podchodzi mi troche pod chorobe umyslowa :O

opłata klimatyczna nie chce mi sie wciskac co chwile alt gr :) chyba ze mozna zrobic tak,zeby polskie znaki pisaly sie same...

Gość opłata klimatyczna
Jak pójdziesz do pracy w biurze tez powiesz że Ci się nie chce?:)

Gość dfdfdfdfd
dlaczego z Niego? moze Bóg jest kobietą????????????????/

Gość szarik
oplata, daj sobie siana. Praca a forum to roznica. Tu jej nie placa za pisanie postow. Ja tez nie uzywam polskich znakow, bo tak jest szybciej. A i tak nie ma problemu z czytaniem.

Gość ddlldldldld
Pannico, czy tylko takie bywają bredne topiki na tym forum?????? To forum jest w ogóle popisem głupoty wszelkiej, a ty bierzesz takie występy na poważnie. Jesteś jednak strasznie ograniczona i to zapwene nie tylko mężusiem, ale ograniczona umysłowo z definicji.

ddlldldldld wiesz ze mam meza wiec nie pisz do mnie pannico tylko prosze pani :) jezeli twierdzisz ze jestem chora umyslowo i to ma zapewnic tobie dobre samopoczucie to zgadzam sie z Toba-jestem chora :P

Gość opłata klimatyczna
Aż tak Wam się spieszy?Może od razu zacznijcie pisać posty w języku angielskim.Będzie i szybciej i mniej obciachowo.No bo kto w tych czasach posługuje się poprawną polszczyzną :D

Gość Stwórca.....
bierzecie ludziska i zwierzaki udział w intergalaktycznym reality show,jutro kolejne głosowanie -zabijajcie gwałccie a macie szanse na przejscie do kolejnego etapu stego show...lol

Cos sie tak uczepila tych polskich znakow? To dla ciebie na poprawe nastroju-ą,ę,ć,ś :P Zadowolona?;) Niestety zasmucie cie jeszcze troche-nie dziala mi L z kreseczka :(

Gość szarik
"No bo kto w tych czasach posługuje się poprawną polszczyzną" a co ma pernik do wiatraka? Moze przyczep sie do ludzi, ktorzy robia bledy ortograficzne, a nie do nas- ktorzy pisza bez ogonkow

Gość opłata klimatyczna
Patrz wyżej.Tu jest Polska. P.S. Wciskasz złą kombinację klawiszy:D

BÓG........... mam calkiem dobrego laptopa ale jezeli twierdzisz ze jest nedzny niech tak bedzie :) opłata klimatyczna zawsze wciskalam L i alt gr :)

Gość pan Zbuk
cicho tu bo zaraz zamkne to forum

Gość opłata klimatyczna
Poprawna polszczyzna to nie tylko ortografia.Za znaki przestankowe i braki ogonków na dyktandzie też Ci obniżą ocenę.