Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna kobieta

idealna kobieta 170 cm, 50 kg, biust 60F, stopa 37

Polecane posty

Gość agggusiaaaaaa
no to pewnie ciasno masz jakies 69 cm, masz bardzo podobne wymiary do moich :) powinnaś nosić brytyjskie 60G, a polskie 60J :) nie boj sie literek :) ja kiedys nosiłam też 80c i teraz nie moge sobie tego wyobrazic, jak mozna cos co rozciaga sie do 100 cm nosic na tych naszych niecalych 70-ciu pod biustem :)

Gość trąba powietrzna87
no i faktuycznie duzo sie nie urwie, 69 pod ciasno teraz mierzyylam

Gość agggusiaaaaaa
no widzisz jak trafiłam :) na poprzedniej stronie masz swoj rozmiar, mozesz zaczac na poczatek od obwodu 65 z miseczka polska H a brytyjska F

Gość trąba powietrzna87
wiesz co to takie dziwne, pojde do sklepu i powiem miseczka h i babka mnie chyuba wysmieje, tzn nie uwazam bym miala az takie baloniki:) ale co do obwodu, musze ci przyznac zdecydowanie racje wiekszosc stanikow jest mi luzna w obwodzie, co mnie wkurza bardzo ale faktycznie moze zle dobieram rozmiar...

Gość trąba powietrzna87
znaczy sie dla kogos kto nosi ciagle c to h....hmmmm ogromna roznica

Gość agggusiaaaaaa
literka nie oznacza odrazu wielkiego biustu, np miseczka E przy obwodzie 60 jest maleńka a przy obwodzie 100 już wielka :) z jakiego jestes miasta, moze masz tam dobre sklepy, bo faktycznie w wiekszosci sklepow nawet slyszac 70F robia wielkie oczy, wszystkich upychaja w 75b, 80c, itp

Gość ja przeniosłam się
miesiac temu z 80b na 60h i tez bylam w szoku ;)

Gość niech kazdy dba jak chce
napiszecie w koncu gdzie mozna kupic staniki freya i inne angielskie ? :-)

Gość mogę się założyć o milion
jaaaaaasne wcale nie jesteś kobietą, hahaha pozdro z lobby małobiuściastych pustaku

Gość wejdz na lobby
malobiusciastych albo biusciastych tam masz adresy sklepów z freya

Gość trąba powietrzna87
z katowic jak juz kupowalam bielizne "lepsza" to z tryumpha i przewaznie c, fakt faktem zawsze staniki byly luzne mi w obwodzie, po drugie przewaznie po calym dniu cycki wylewaja mi sie z miseczki tzn tzn sa jakby za plytkie, myslalam ze to wina kroju stanikow jakie kupuje bo lubie dosc wyciete...a tu prosze okazuje sie ze nosze za maly:)

Gość trąba powietrzna87
chybaie przejde do jakiegos sklepu poogladac staniki;)

Gość agggusiaaaaaa
no własnie w obwodzie 65 czy 60 będą głębsze :) wejdz sobie też na to lobby małobiuściastych albo biuściastych i zobacz czy masz w okolicy jakiś sklep fajny a jak nie to może poluj na allegro, ja tak robiłam dopoki nie doczekałam się sklepu w poznaniu :)

Gość agggusiaaaaaa
jak nie beda miec obwodow ponizej 70, to chociaz zobacz sobie np 70F, napewno bedzie lezec lepiej i nie daj sobie wcisnac zadnej 75-tki czy 80-tki, badz asertywna :)

sklepów z porządną rozmiarówką angielskiej bielizny, czyli taką, żeby mieli 60 i 65 jest kilkanaście w kraju i praktycznie tylko w większych miastach. Sama kupuję, więc wiem co mówię, tyle że wolę zakupy w necie. Zastanawiam się tylko co za durne babsko dowartościowuje się w ten sposób. Jakie to szczęście że ja nie muszę

założycielka oczywiście hahaha i co, wyszło szydło z wora - podobno założycielem topiku miał być FACET! wszyscy wiedzą że chodzi o babsko co się ma za ideał

Gość mi tez sie wydaje ze to baba

Gość trąba powietrzna87
agusia dziekuje za pomoc:) terazz pewnoscia bedzie trafiony zakup stanika:) i tak nie uwazam bym miala duzy biust, moze marudze zbytnio no ale...;)

Gość trąba powietrzna87
fakt faktem zalozycielka tematu to baba, bankowo, wogole glupi temat:o na szczescie rozmowa przeszla calkiem w innym kierunku.mozna bylo zalozyc cos w stylu jak dobrac rozmiar stanika;) juz nie musze zakladac:) juz wime mniej wiecej o co chodzi z tymi stanikami

Gość agggusiaaaaaa
trąba, mam nadzieje ze znajdziesz dobry stanik :) czytaj sobie lobby, bo tam sporo informacji jest :) i najwazniejsze nie zniechecaj sie jak znajdziesz pierwszy stanik, jak do mnie dotarlo moje pierwsze 65E bylam pewna ze za wielkie, ale jak go dobrze zalozylam okazal sie idealny :)

wrzuć w google lobby biuściastych i lobby małobiuściastych, zależy jak duże masz piersi, tam ci powiedzą wszystko dokładnie, gdzie i jakie modele znaleźć i nie będą pierdaczyć o rzekomych ideałach, bo pustaków kasują :p

Gość trąba powietrzna87
dzięki:)

Gość Idealne wymiary to
90-60-90, 158 cm, 45 kg wagi - tak miała Monroe, tak ma Anderson, Mendes i.. JA :p

Gość ta tylko ze wyszlo
monroe wypychala cyce, a anderson ma w biuscie ponad 100 bo ja mam 93 a biust malutki, momo ze waze tez okolo 50 kg i mam 160 cm

Gość Idealne wymiary to
Prawdziwe, niesilikonowe wymiary Anderson w biuście, to 90 cm. Po operacjach ma 112.

Gość skoro je powiekszyla
to znaczy ze to 90 nie jest idealne

Gość takaJednaco_Wkurza
a ja mam 173cm waze 52kg ,a biust mały..w sumie w staniku fajny jest taki zgrabny,ale bez to juz nie :P jestem szatynką o szaro-niebieskich oczach :)

Gość Piotuślkajlus
ja lubie małe biusty u dziewczyn są takie naturalne i przewaznie szczupłe.POZDRAWIAM takie piękności:))

Gość takaJednaco_Wkurza
sorry :D waze 54kg teraz sie zważyłam :D numer stopki to 39 czasami 38,ale to od rozmiarowki zalezy ;) no i ten moj wzrost 173cm i jest git :) pozdrawiam wszystkie :)