Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna kobieta

idealna kobieta 170 cm, 50 kg, biust 60F, stopa 37

Polecane posty

Gość niech kazdy dba jak chce
ale gdzie konkretnie w warszawie mozna je kupic, nie wiem co to za lobby i jak tam szukac :D

Gość tez jestem idealna
:)

Gość asiulajg1
wypowiedzi jest pełno ale nikt nie wzial pod uwage rodzaju budowy...u jednych kosci sa ciezki a u drugich lekkie...jedne maja wieksze piersi a inne mniejsze...nie ma kobiet idealnych...dla jednych idealna bedzie wysoka a dla innych niska.... a co do tych staników to pracowałam troche przy tym i moge wam powiedziec ze miseczka c nie kazda jest taka sama...Stanik 75C ma taka sama miseczke jak 80B...kazde 5 cm dodane pod biustem to miseczka o literke mniejsza czyli 60F bedzie miała miseczke taka jak 75C,70D,65E ale to tylko miseczke wiec trzeba patrzec na rozmiar pod biustem

Gość helenaa
mam 17 lat, wzrost 160 cm, waga 45 kg (wiem że jestem za chuda, ale nie daje rady przytyć mimo że dużo jem), wymiary 78 / 63 / 87, numer buta 35 jak to wg was wygląda? bardzo źle, czy da się wytrzymać?

a ja mam 164,waże 50 kg,mam numer buta 38 a biust 75b ...jestem tez inteligentna ...a widze ze nikt z was tutaj intelektu nie bierze pod uwage wazne by dzoewczyna miała fajny tyłek ładna buzke a reszta sie nie liczy...naprawde żal...bo uroda przeminie a dobre serce i rozum pozostaną na zawsze:)

"idealna kobieta 170 cm, 50 kg, biust 60F, stopa 37" 60 przy tym wzroście i wadze jest niemożliwe a stopy przy tym wzroście też lepiej wyglądałyby, gdyby były odrobinę większe - 38 - 39 to tak akurat moim zdaniem.

Gość mozart
nie chcialabym widzieć laski o wzroście 170 i wadze 50 kg. Sama mam 170 i ważę 63 uważam że to jest idealna waga

Gość whofawkjmznp
50 kg i biust F??? Wisiałby jej do brzucha :D

Gość niemożliwe śmieszni jesteście
:O mam 169 cm wzrostu, teraz po ciąży 52 kg wagi, a wcześniej było 50 kg, biust właśnie 60F (66 cm pod biustem i 87 cm w obwodzie piersi), rozmiar buta 38 nie wiem co w tym nadzwyczajnego?

Gość no i ozenil sie i mu nie stoi
to jest problem !

Gość pomocy!!!
ja ważę 55-60 czasem ale zwykle trzymam się 55kg mierzę chyba 173 też i jestem trochę okrągła..cycki mam małe ileś B a stopę 39. A CO WY WOGÓLE MACIE Z TĄ STOPĄ???? czy gościu patrzy na stopy kiedy chce sie z tobą umówić?!?!?! ludzie-pomyślcie!!!!!

Gość wielka stopa to jaaa
hahah ja mam 169 cm 46 kg nie mam niedowagi tyle że biust mam 75C :( a stope...39 :( :( :(

Gość sjsj
170cm 50kg 38 stopa 75C

Gość fvr324
tak tak.. sorry, ale 170 i 50 kg to jest cięzka niedowaga chyba posrało jakiegoś kaszalota...ja mam tyle i jest mi dobrze biust mam miseczka C a stopa 39 niestety :(

Gość hehe...idealne wymiary
A ja mam 184cm.78kg.stopa 43/5......21cm i tak czuje sie idealnie w tych wymiarach...hehehe

Gość :-/
ta co napisała że przy wzroscie 169 waży 46 kg , ma BMI 16.1 co oznacza WYCHUDZENIE !

Gość gość
170 cm, 49 kg, biust 70A, stopa 39 :(

Gość Werooniś
Nie znam żadnej kobiety 170 cm o stopie 37. Dziwnie by to wyglądało mieć taką samą stopę co osoba 150 parę cm. 50 kg na ten wzrost to lekka iedowaga, więc niemożliwy byłby biust F na taką wagę.

Gość gość
Co taki mały ten biust?

Gość gość
170cm i stopa 37??? to chyba jakaś mutantka...