Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka_hip_hop

Osiedlowe Igraszki

Polecane posty

Gość Agnieszka_hip_hop

zdazylo wam sie kiedys uprawiac seks na masce golfa IV ? to moje marzenie - niestety moj chlopak Jaras ma tylko Honde Civic '92 i koledzy sie z nas smieja kiedy bzykamy sie pod dyskoteka z lzami w oczach przygladam sie tym czarnym lsiacym maszynom na ktorych szczescie maja wypinac tyleczki moje kolezanki ze szkoly jak poznac porzadniejszego chlopaka ? takiego chociaz z audi ... prosze pomozcie bo zaczynam juz tracic wiare w siebie - nawet przestalam nosic majteczki na dyskotekach ale jedynym pozytkiem z tego byl szybki seks z Mariuszem - ma fajne oryginalne Nike - ale z tego juz wyroslam, teraz podobaja mi sie chlopcy w garniturach ... zalamana ...

Gość minik
ale masz problem masakra czy to wazne jakie auto byleby bylo przyjemnie :D ja akurat trafilam na Twoje marzenie hehehe moj narzeczony ma takie autko( ale dla mnie akurat to jest nie ważne ) ważne że zawsze cuddnieee :D:D:D:D

Gość minik
czy porzadny chlopak znaczy z dobrym autem??

Gość mari102
facet musi mieć kasę, takie życie - panowie do roboty

Gość minik
nie dlatego jest moim narzeczonym tylko dlatego ze sie kochamy. jak sie poznalismy nie mial wlasnego samochodu.sorki za wyrazenie ale nie jestem z tych co lecą na samochody. oczarował mnie tym jak mnie traktował ... ale nie o tym temat ;) ale zabawa na swiezym powietrzu jak dl amnie bomba albo w samochodzie ciezarowym ;)heheh

Gość minik
oj i co temat sie skonczyl??

Gość dsgsfdgf
...........no kurva comment .............

Gość a1b2c3
bez kitu ... porażka ....

Gość co ty bierzesz
bez kitu, to chyba prowokacja? ja mam poloneza na gaz z 1987 roku ( jeszcze komunistyczny) ma fajny wydech i prawie nie ma rdzy . co ty na to. moge być twój. podaj numer tel to sie zgadamy.

Gość minik
no dobra; będę szczera... Ja też nie noszę majtek tak jak ty bo chciałabym poznać kolesia z porszawką i myślę, że jest w tym - koleżanko - jakaś metoda. Łatwiej rozumiesz zainteresować wtedy gostka swoją duszą jak zobaczy jaka jestem.... I nie masz mi co zardrościć tego facia z audikiem bo to nie jest mój facio; to kolega mojego dziadka który płąci mi za pociągnięcie mu z faji.... Jak chce extra kaskę od niego wyciągnąć to pozwalam mu zaprosić kolegów z Klubu Seniora bo każdy z nich za numerek da mi piątaka a jak jest ich wielu to wtedy jestem niczym jakiś riczłomen. Zupełnie jakbym była córką jakiegoś Kluczyka czy innego Urbana..

Gość co ty bierzesz
Ja byłam kiedyś łatwa ale tera sie szanóje. Skończyłam wreszcie pierwszom klase gimnazjum i teraz będe damom. Już nawet mam ładne różowe kozaczki na imprezy . Osobiście lubie być obmacywana przez starszych panów z budowy bo oni ładnie pachnom i wogóle som menscy!

Gość zzzzzzzzww
zjedz gowno i powiedz jak smakuje.

Gość zaraz nadejdzie
Poszukaj faceta z traktorem

Agnieszka_hip_hop, to straszne że szukając partnera traktujesz jako podstawowy wyznacznik model jego samochodu. To w końcu chcesz znaleźć sobie dobrego mężczyznę czy samochód ? Jeżeli to drugie, to proponuję szukać w salonie Audi: www.audi.pl