Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamieszana

Może mi ktoś doradzić???

Polecane posty

Gość Zamieszana

No więc tak. Nie wiem czy zadawac podstawową fizykę, bo...w wawie na uniwersytet medyczny potrzebna jest ta podst fizyka, a w lublinie nie trzeba fizyki wcale (tez na medyczny:)). Jakbym zdawała fizę, to jako przedmiot obowiązkowy, czyli gdybym nie zdała, to nie zdam matury :/ (nie mowię, że jestem taki tłuk, ale nigdy nie mów nigdy). Więc fizyka podst potrzebna by mi była tylko do wawy, bo tylko tam chcą podstawę (nie mówiąc, ze np. w krakowie chcą rozszerzoną). W związku z tym zadaję sobie pytanie czy jest sens zdawania w ogole fizyki, tym bardziej ze musiałabym poświęcić jej duużo czasu, przez to mogłabym gorzej zdać biol i chem. Bez fizyki mam mozliwość złożenia papierów do lublina czu poznania, a właściwie to nie bede próbować tylko na medycynę :) Złożę też na farmację (tylko bio i chem). Powiedzcie mi czy powinnam próbować z tą fizyką czy dać sobie spokoj i zabrać się porządnie za chemię i biologię rozszerzoną??? Sorki za błędy :D

Gość Zamieszana
odpowie ktoś???:) albo podpowie?:D

Gość Zamieszana
jest tam kto???

Gość Zamieszana
ej, zadna ze mnie geniuszka:D wlasnie dlatego mam taki problem :O jakbym byla taka dobra, to bym sie wcale nie obawiała fizyki :P

Gość mrofkaaaa
niestety musze cie zmartwic jesli nie znasz fizyki to na medycynie sobie nie poradzisz, nawet jesli jej nie ma na egzaminie wstepnym to bez fizy ani rusz na medyku:P