Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbc.

czy wasi faceci po seksie tez sie klada i dysza albo ida spac?

Polecane posty

moj zaraz po idzie sie napisac,a potem kladzie na wyro, zmeczony.... odpowiada polslowkami i lezy ze zamknietymi oczami... ;/

napic!!!

Dodam, że jest rodowodowym spanielem i spodziewałam się po nim czegoś więcej. Żeby chociaż w ramach wdzięczności przyniósł piłeczkę, ale nie :O On tylko dyszy :O

No ale mogłby się troche poswiecic i skoro juz na pileczke mu sil nie staje, to moze chociaz by sie ze mna chwile poprzeciagal sznurkiem:O

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbc. - nie podszywaj sie! dwa ostatnie to podszyw

Jezeli facet po seksie odwraca sie i idzie spac tzn ze nic do Ciebie nie czuje a lubi sex. Tylko tyle. Ja mam wspanialego faceta. Bywalo roznie z nami, jasne. Ale co do seksu musze przyznac, ze tuz po przytula mnie tak ze czuje sie najwspanialsza, najwazniejsza, najbardziej kochana, czuje ze oddalby za mnie zycie i woogole.I tak trwamy w takim przytuleniu. Rozmawiamy ze soba chwile, glownie mowiac o uczuciu. Pozniej ew idziemy spac czy cos. Ale "po" zachowuje sie genialnie. Jak prawdziwy facet a nie jakis niewyruchany samczyk

nie odwraca sie tylem, ale kladzie, ja obok, on mnie obejmuje ramieniem... i chyba jest zmeczony, zamyka oczy, moze chce spac - nigdy nie wiem wtedy czy mowic cos czy nie, co mam robic, dziwnie i niezrecznie....

To ze sie kladzie to chyba naturalne.. Jezeli obejmuje Cie ramieniem i czujesz ze to nie jest takie na "odwal sie" to w czym problem? Wlasnie tak powiniens zachowywac sie facet. Mozesz cos powiedziec jesli chcesz. Moze byc zmeczony, moze czuc jeszcze te "dreszcze" itp.

Gość a czego byś jeszcze chciała...
ciesz się, że cię po wszystkim nogą z łóżka nie wypycha a nie narzekasz...

Gość marzycielmalutki
to czy dysze czy nie zalezy od kondycji...

Gość likto
idzie zapalic a potem lulu:)

Gość margi12
ale sie usmiłam :D

Gość leojestkmiot
a co cie ma różami obsypywać, pieprzone egoistki

;p

up

Gość moj lubi mi
jebnac kopa na ryj wypierdolic z luzka. ale ja tez to lubie bo mnie to podnieca jak wiem ze to go podnieca. lubie jak mnie traktuje jak szmate po. to jest takie fajne.

nikt nic nie powie wiecej?

Gość tralalotka
ja powiem:) Mój ostatni stosunek wyglądał tak, że z powodu bólu "po" udałam się do łazienki...a jak wróciłam zastałam ukochanego w głębokim śnie:) Nic, tylko pozazdrościć...Strasznie źle się poczułam, bo odczuwałam silny ból, a spał tak mocno, że chyba musiałabym na trąbce zagrać mu do ucha... Leżałam więc zniechęcona i smutna czekając jak lekko się przebudzi. Wtedy dopiero powiedziałam: przytul mnie! A rano opowiedziałam o calej sytuacji. Wszystko należy omówić; dbać o siebie i swoje samopoczucie.

Gość fsgdfgfdg
mózg se zkads zalatw glupia sciero, on na tobie zapierdala musi sie ciagle ruszac, to wiadomo ze sie zmeczy, a nie tak jak ty lezy jak kloda.

ja nie jeste kloda.. a on rznie 10 minut i koniec... szybko konczy.. a potem pada i dyszy mokry.. jejjj 😭

Gość od powia da cz
co się głupia dziwo głupio dziwisz? chłp się namacha, namęczy, narucha a ty leżysz jak kłoda i jedyny twój wysiłek to robienie min a na koniec sie dziwisz że chłop sie zmęczył a ty nie i jeszcze śmiesz narzekać? a idźże mi stąd...

racja,facet sie namacha a laska lezy i ma to gdzies:o facet musi wykonac okolo 3000 ruchow biodrami zeby bylo super przez 40min a ona ze on zasna HAHAHAAH,zamiencie sie rolami,ty wejdz na niego i zobaczysz :D ja po sexie to zawsze cche 2 raz ale moja kobieta nie daje rady:o mowi ze jest juz poobcierana i pizda ja boli:D

Gość tak se czytam...
...i widzę,że mam niebo w łózku :D facet gorący, namiętny, ostry sex, orgazm zwykle ze dwa razy gdy on wtedy tylko raz... :D a po seksie padamy zmęczeni, znowu się przytulamy i śpimy :P a jak nie to zwykle ja się rozkładam na całe łóżko,żeby odpocząć, a on ma dalej ochote na przytulanie itd... :D

kurde mol - przez 40min???? nasz seks trwa 10-15 ,on szybko konczy!! i nie jestem bierna- tez go ujezdzam!!! moze to normalne ze wy faceci od razu idziecie spac :O