Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyki

Czy może któraś z kobiet bedacych w UK uzywala kosmetykow NR 7 z bootsa ??

Polecane posty

Gość kosmetyki

zastanawiam sie nad ich jakoscia ??

Gość BETISZ
TAK JA MIALAM OKAZJE UZYWAC DWUKROTNIE, MIALAM KREDEKE DO OCZU TAKA Z PACYNKA DO ROZCIERANIA PO DRUGIEJ STRONIE ORAZ W TEJ CHWILI MAM ZIELONA BASE MASKUJACA ZACZERWIENIENIA DO TWARZY POD PODKLAD. KREDKA BARDZO DOBRA, JAKOSC POROWNALABYM DO NP LOREALA A TA BAZA W SUMIE TEZ CALKIEM CALKIEM. KOSMETYKI DOBRE, ALE NIE REWELACYJNE,STAD POWIEM TOBIE ZE JAK NA TE JAKOSC TO POWINNY BYC CIUT TANSZE, NP TA KREDKA KOSZT CHYBA Z 7 FUNTOW A TA BAZA 10 ( NOO, JAKOS 9 COS) WIEC SA NAWET DROZSZE NIZ WIODACE MARKI SREDNIEJ KLASY JAK LOREAL, MAX FACTOR. ALE SPROBUJ,ZWLASZCZA JAK NP DOSTANIESZ VOUCHER TYPU 5 £ OFF CZY COS W TYM STYLU.

Gość ale kremy
i serum z tej serii sa dobre, niezly jest tez tusz i cienie, ale wiadomo nie kazdemu wszystko odpowiada mi je polecila znajoma angielka

Gość kosmetyki
musze kupic sobie dobra maskare i korektor pod oczy oraz podklad ale niewiem z jakiej firmy ...uzywalam max factora loreal ale chcialabym sprobwac cos innego pytam o Nr 7 bo z maskara byly gratis jakies cienie a wogole 3 za 2 czyli jedno mialabym gratis

Gość au pair au pairr
musisz sama sprobowac. kazdy ma inna cere i kazdemu co innego pasuje. Moja kolezanka jest oczarowana ta firma ja natomiast nic w niej wyjatkowego nie widze.

Gość DOMINIA-MYSZA
mam tusz ale pedzelek mi nie pasuje.. wiec przelozylam pedzelek z miss sporty do tuszu no7. tusz ok, nie podraznia i dobrze sie zmywa :))))) chyba dobre kosmetyki :)))

ja bardzo lubie kosmetyki MAC i nie sa wcale drozsze od no7,no moze ciut,ale warto,bo sa rewelacyjne

Gość fajerfoxik
jesli chodzi o mascare, to polecam Hypnose Lancome, u Was ona nie bedzie tak duzym wydatkiem jak w Polsce.

O!wlasnie tej uzywam,jest swietna,ale chce sie skusic teraz na diorshow,warto?

Gość fajerfoxik
Nie uzywalam, ale podejrzewam, ze uzyska sie nia sztuczny efekt zamiast naturalnego.

Slyszalam,ze serum przeciwzmarszczkowe jest swietne. Moj partner uzywa kosmetykow dla mezczyzn No7 i jest zadowolony:) Mysle,ze sa warte wyprobowania,poza tym tak jak mowily wczesniej dziewczyny,kazdy ma inne potrzeby,a kazda skora ma inne wymagania.