Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusilla

niska kobietka - zapytanko do wszystkich

Polecane posty

Gość ouioui
małe kobietki mogą być ładne.. A długosć nóg zależy od proporcji ciala. Wysokie wyglądają jak tyczki ,albo babochłopy To sie nazywa miec kompleksy i zazdroscic wysokim kobietom:D

czego zazdrościć, tego że jak mają równego wzrostem faceta , mogą czule pożegnać się z butami na obcasie, czy seksownymi szpilkami.

Gość a ja wam napisze że
większość moich koleżanek drobnych ,albo średnich jest w związku. Najwięcej samotnych jest tyczek ,albo co najgorsze przy kości i wysokich. A swoją droga to śmieszne jak te wysokie lubią się pocieszać ,że niby mają większe powodzenie ;) żaden facet się z wyższą nie umówi. A też zauważyłam ,że wysocy i dobrze zbudowani często wybierają drobne kobietki. Kobieta powinna być niższa od większości facetów tak dyktuje natura

Gość weronisiax
ja ma 160-moj facet 180 albo troche wiecej nie wiem nie miesz go;-)...I jest tak moim zdaniem-sa niskie dziewczyny-zupelnie nie proporcjonalne-jak i wysokie nie proporcjonalne-to zalezy od budowy...moim zdanie kobieta powinna miec max 170-wtedy jest ok.nie jestem zazdrosna o wyzsze bo po co? Mam to gdzies dobrze czuje sie jak jest-sama nie wiem jak czulabym sie bedac wyzsza-nie wiem czy bym chciala....ale jak laska ma powyzej 170 to faktycznie juz jakos nie fajnie...

Gość weronisiax
*mierze

Gość kukukuuu
@a ja wam napisze że przez ciebie będę płakać, bo jestem wysoka i jak to napisałaś "przy kości" - bo klepsydra i duże piersi nie pociągają facetów. {beksa]

Gość raczej duże baby
nie pociągają ;) a sylwetka klepsydry nie ma nic do wzrostu i wagi bo ja jestem drobna i też taka mam :p

Gość Agusia1992
:(( właśnie chciałabym mieć tak z 160 cm wzrostu ,każdy mi mówi ze jestem mała,kurdupel a to nie jest fajne ,wiem ze malutka jestem ale co ja poradzę???? chce coś co nie mogę dostać....... :(

Gość magda8789
Ja mam 164 cm i jestem niezadowolona ze swojego wzrostu. Niby nie jestem ani za niska ani za wysoka (gdzieśtam kiedyś wyczytałam, że to jest równiótko średni wzrost kobiety w Polsce), a jednak chciałabym mieć te kilka centymetrów mniej.. dlaczego? bo w butach na obcasie z tego 164 cm robi się 170 albo i więcej.. a bardzo dużo mężczyzn w naszym kraju to kurduple! Kobieta powinna być mniejsza od faceta a tu idę ulicą i połowa z nich jest mojego wzrostu ;P