Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusilla

niska kobietka - zapytanko do wszystkich

Polecane posty

Witam . Mam takie pytanko właściwie do mężczyzn : Czy to że kobietka ma 157 cm wzrostu to dla was duży problem. Osobiście nie mam z tego powodu kompleksów , ale nie przecze ze zawsze chciałam mieć ciut więcej , najchętniej z jakieś 175 cm. Pytam ponieważ już 2 razy zdażyło mi sie , że mężczyzna mnie z tego powodu srytykował. Kobietki natomiast mogą komentować , czy miały z tego powodu również jakieś nieprzyjemne sutuacje. Pozdrawiam.

Gość Karol po OHP-ie
Absolutnie w niczym to nie przeszkadza. 175cm? Oszalalas!? :D

"Czy to że kobietka ma 157 cm wzrostu to dla was duży problem. Osobiście nie mam z tego powodu kompleksów , ale nie przecze ze zawsze chciałam mieć CIUT więcej , najchętniej z jakieś 175 cm" CIUT=18cm :D wg mnie to nie problem, jestem niewiele wyższa i dobrze mi z tym :classic_cool:

Dzieki za przychylne opinie i wypowiedzi od razu lapiej. Chociaż ile ludzi tyle gustów i wymagań co do partnera czy partnerki.

nie rozumiem tego kompleksu nistkiego wzrostu... ja mam 158 cm, a mój mężczyzna 192 i w niczym mi to nie przeszkadza. wręcz przeciwnie- czuję się dobrze ze swoim wzrostem:)

Gość Agniesia1992
kobietki male sa piekne :) bo sama nia jestem mam 147 cm wzrostu i chlopaka 192 cm ,super co ,kocha mnie i jet pieknie....nie wstydzcie sie swojego wzrostu to tylko natura ,to nie twoja wina ze niziutka kobietka sie urodzilas....ciesz sie tym wzrostem ,,male to piekne" hehehe :) buzka :*

ja mam 160 i czuję się piękna :P z resztą jakoś nigdy nie dostało mi się za wzrost. a jeśli już ktoś to komentował, to pozytywnie.

Gość 147cm rzeczywiście to mało
ale jak ktoś się taki urodził to wiele z tym nie zrobi.

Agusilla - ja mam 166 i nigdy ale to nigdy nie zastanawiałam się, czy to za mało, czy za dużo. To nie wzrost jest tą główną cechą, która przyciąga lub odpycha mężczyzn. Jeżeli kiedykolwiek martwiłaś się, że jesteś zbyt drobna lub zbyt wysoka, to zupełnie niepotrzebnie. Nawet się nad tym nigdy nie zastanawiaj, bo jest fajnie tak, jak jest. ;)🌻

Gość Wellunia21
autorko wlasnie fajnie masz ja tez bym chciala miec taki wzrost no moze 165 niestety mam 173 i nie czuyje sie z tym zbyt dobrze :(...jak spodobam sie nizszemu lub on mi to jest mala lipa a taki wzrost jak Twoj to ze sie tak wyraze do kazdego pasuje mezczyzny wiec sie nie smuc glowa w gore!!!!

Pytam ponieważ już 2 razy zdażyło mi sie , że mężczyzna mnie z tego powodu srytykował. } To srytykant jeden. :P 157 cm.. może być. :classic_cool:

Gość pewienmezczyzna
A dla mnie taki wzrost odrazu dyskfalifikuje na starcie ,male to moze byc dziecko a nie kobieta a wlasciwie jej imitacja .sam mam 187cm kiedys mialem dziewczyne ktora miala 162cm glupio sie przy niej czulem a przytulajac sie czulem sie jakbym lalke przytulal ,przy calowaniu musialam sie schylac .Teraz porusze kwestie atrkacyjnosci malych kobiet -krotkie nogi a dla mnie nogi musza byc smukle i dlugie jak u modelki i te smieszne obcasy ktore nosza niskie pani a jak zdejmie to wyglada jak karzelek -takie male oszustwo.Obecnie mam kobiete ktora ma 173cm i jest moim idealem tez wzrost smuklosc ,nogi po szyje to jest to kompletnie nie podniecaja mnie niskie kobiety,wlasnie pierwsza rzecza na ktora patrze jest wzrost ,moze miec piekna twarz ,szczupla ale jak jest mala odpada ,bo krotkie nogi wygladaja jak u kury

Gość napisala zazdrosna kobieta
podszywając się za mężczyznę ".... musiałam..." :) facet aż takiego błędu by nie popełnił :P

Gość jddddddddddds
kobiety ktore pisza ze maja 160 i nie maja kompleksow z tego powodu bo 160 cm to jest wzrost średni i wiele kobiet jest takiego własnie wzrostu !!! ja mam 154 i marze o tym zeby miec chociaz 160 !

Gość pewienmezczyzna
musialem pisalem szybko wiec literowka mogla sie trafic -to moje zdanie tak ciezko uwierzyc ze male kobiety nie musza sie wszystkim podobac?

Gość 147cm rzeczywiście to mało
tu na kafeterii panuje taki pogląd że facet zaczyna się od 180cm , to od ilu cm zaczyna sie kobieta ?

ja mam 162 mój chłopak ma 192... szczerze ? kocham go, on mnie i nie interesują mnie wywody ludzi, że małe to karzeł :) ja może jestem niska, ale jestem wielka w środku... a to się chyba bardziej liczy :) poza tym wymiary mam idealne, wyglądam ponętnie :) i niech mnie skrytykują, ale ja się sobie podobam :)

literowka by byla jakbys zamiast musialem napisal musialrm .... kwestionuje tylko plec osoby wypowiadajacej sie... reszte mam gdzies, jak juz wyzej napisalam :)

Gość nie muszą się podobać ale
małe czarne to yebliwe, a co mi pięknej i wysokiej blondynie, jak mi oferuje, trzepanie kapucyna

Gość pewienmezczyzna
male jest piekna? -te krotkie nozki sa tak odpychajace a jak male i ubite to juz calkiem kamodza

Gość oczywiście żee
małe kobietki mogą być ładne.. A długosć nóg zależy od proporcji ciala. Wysokie wyglądają jak tyczki ,albo babochłopy i trudniej im znaleźć faceta bo który chciałby wyższą od siebie ,a nawet ci wysocy często gustują w dużo niższych.. Ja mam 162 i jeszcze nie spotkałam się z tym żeby jakiś facet wytykał mi drobną budowę jako wadę. Wręcz przeciwnie podoba im się ,że jestem taka filigranowa ;)No i dodam ,że mój facet ma 183. Poza tym zauważyłam ,że wielkie kobiety często są chorobliwie zazdrosne lubią nam docinać i to mnie wkurza...

Gość pewienmezczyzna
karzelkom mowi nie!;)

Gość seks jest dla ludzi
poprawiam zdanie ono powinno brzmieć tak : zauważyłam ,że kobiety często są chorobliwie zazdrosne lubią sobie docinać i to mnie wkurza...choć sama tak robię .

Gość oczywiście żee
skoro one nam docinają to na to zasługują . Zresztą to nie chodzi tyko o docinanie ,ale o uświadomienie im ,że wielu facetów woli te drobne bo one tego do wiadomości chyba nie przyjmują

Gość gieowefa
a ja mam 159 i bardzoi sie ciesze ze swojego wzrostu, cudownie sie czuje rpzy wysokich mezczyznach. Jestem szczuplutka, niziutka...czyli filigranowa i wszedzie sie wepcham a te wysokie zyrafy sa obrzydliweeeeeee

Gość dziewczyny powinny mieć po
2 metry wzrostu, a chłopaki po 1m 50 cm, to akurat by pasowało , ruchać piczkę i obrabiać cycuszki, bez łapania figur i wygibasów na tapczanie

Gość ouioui
147 to juz podchodzi pod karlowatosc...