Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest jak jestt

..mój ojciec

Polecane posty

Gość jest jak jestt

wiec tak: jestesmy małzenstwem i nie bede ukrywac ze cienko przedziemy teraz spodziewam się dziecka mój ojciec ma (średnią) emeryturę i dorabia(ciężko fizycznie) jest oszczedny bardzo chce nam pomóc (pierwszy i ostatni wnuk) ale.... cały czas patrzy ile tez da kasy druga strona w sensie rodzice męża i tu jest 'problem' bo teście mimo ze mają o wiele wiecej kasy raczej sie z tym nie kwapią WIEM (wiec mi nie gadajcie) ze to ich tylko dobra wola mój ojciec cały czas dogadjue memu mężowi albo raczej czyni aluzje '' ja dam 1000 zł twoi dadzą 1000zł i bedzie dobrze'' ja mówię tacie ze nie ma tak gadac a on się oburza i sie obraza przeciez chce dobrze

hmmm krew sie burzy w ojcu ze rodzie meza choc maja wiecej nie kwapia sie z pomoca wiec mu sie nie dziw .....mysle ze gdyby pomogl wam pierwszy to tesciom zrobilo by sie glupio i moze ruszyli by portfele.....

Gość jest jak jestt
drogi kablu:) tylko to jest tak-chcą pomóc to pomogą nie to nie oni inaczej zyją- wycieczki / sprzety róznej maści ..samego zarcia tam się marnuje ze mnie krew zalewa mój ojciec w zyciu nie był na wycieczce zagranicznej(a bardzo bym tego chcaiła!!!) najbardziej żal mi mego męża ze musi tego wysłuchiwac

Gość to prawda..
Jak dla mnie to twój mężuś w tej sytuacji jest GRUBO nie w porządku.

Gość to prawda..
Skoro jego tarzający się w luksusie rodzice nie chcą dać, nie powinien brać od twojego harującego ciężko ojca, proste. A tak w ogóle to sam powinien zarobić, skoro zrobił dzieciaka.

Gość to prawda..
Zdecydowanie - twój facet jakby był facetem a nie ciotą nie brałby tych pieniędzy.

i to wcale nie musi tak być, że jeśli ten biedniejszy rodzic wyłozy kasę, to ta druga strona poczuje się tez w obowiązku....niestety często bywa właśnie tak, że ci co maja mniej chetnie sie dzielą i pomagaja a tym bogatszym stale jest mało...

Gość saphirre
A mnie zal jest twojego ojca. Ciezko haruje i zamiast miec cos od zycia, to pomaga corce, ktora byla tak nieodpowiedzialna, ze zaszla w ciaze mimo iz wiedziala, ze ja na to nie stac:O