Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATRINNNN

KOLEZANKA Z PRACY WYRZUCILA DO SMIECI PODAROWANE CIASTKA

Polecane posty

Gość KATRINNNN
Sama zwraca ludziom uwagę, że są niekulturalni, a ona.... dama wielka urwała się z choinki.

Gość uhihana
taka jedna znam jest koszmarna, brzydka, ryza i wrdena w dodatku nie ma czesci zebow, a=oczywiscie nik jeh tego nie powie, ale jest tak wredna ze naprawde czasem musze wyjsc aby jej nie powiedziec ze jest taka koszmarna, naprawde to nie w moim stylu ale jest koszmarnie wredna, gorsza niz ta przez ciebie opisywana, czasem tlumacze se ze ona nie jest taka tylko sie wyzywa bo...no ale nie idzie jej zniesc, wiele krzywd sprawila juz nie jednej osobie.

najgorsze dla mnie,to to,że zmarnowała jedzenie :O naprawde nie mozna bylo odmówic,ani komuś dac?! mogla nawet byc chamska i powiedziec ''po chuj mi te ciastka upieklas,pojebalo cie chyba.wez spierdalaj ode mnie z tym gównem,bo takiego syfu to ja nawet nie tknę''-to i tak byłoby lepsze,niz takie cos...:O wiesz co,ja na twoim miejscu bym tak tego nie zostawił.zemścij się jakos

Gość uhihana
nie martw sie kochana, pamietaj jestes bardziej wartosciowa od niej, i miej gdzies ten incydent, ona poprostu ci zazdrosci, niewiem czego trudno powiedziec, urody,, szczescia, pozycji w pracy, itp itd takie osoby boli byle co, glupie ciastka...ludzie sa juz tacy i nic tego nie zmieni, jeszcze wiele razy sie przekonasz i zrazisz do ludzi.

Gość KATRINNNN
Tomek, ostatnio w tej pracy dzieja sie rozne rzeczy. Powiem Ci ,ze mialam scysje z taka jedna, ale w sumie nie wiem czy moge pisac (ew.za 3 miesiace bym mogla to opisac).Narazie nie napisze nic, albo na Twojego emaila jesli chcialbys mi doradzic jako facet:)

Gość uhihana
kiedys wyczujesz o co jej chodzi, albo sie dowiesz co ja boli w tobie, tak czy siak ja bym upiekla jakis pysznosci i poczestowala terazzystkich oproc niej i patrzala na jej mine jak by chwalili moje ciacha:)

no nie wiem,czy ja bym potrafił ci pomóc :D jestem jeszcze w sumie gówniarzem,chodze do szkoly,nie do pracy ;) ale jak chcesz,mozesz podac mi e-maila,ja swojego nie chce podawac publicznie :)

Gość KATRINNNN
dzieki Uhaha:) Hmm ja w sumie tez nie za bardzo chce podawac emaila.Myskle w takim razie, ze za jakis czas napisze cala prawde co sie dzieje z inna taka i co planuje zrobic:)

OK :) moze nawet lepiej,bo jakbym ci cos chujowego doradzil,co by pogorszylo sprawe,a nie polepszyło,to by glupio troszke było :P

Gość do Katrinn
Ja na Twoim miejscu byłabym do bólu miła, a swoje bym wiedziała. Przecież to potem Ciebie będą wspominać jako furiatkę ,a nie jej, bo Ty sie rzucać będziesz, a nie ona, która jest do wszystkich miła.

Gość to było po prostu wredne 111
Powiedz jej przy najbliższej okazji że układasz nowe przepisy na ciastka i ze masz wrażenie że w tych które jej dałaś było za dużo rodzynek/kokosów czy czegoś tam i co ona o tym myśli. Najpierw się zamota, a potem jak ci odpowie że na przykład rodzynek było w sam raz, to udaj ze ci się coś przypomniało i powiedz: "Zaraz, zaraz, przecież ja ci dałam ciastka z czekoladą , a nie z rodzynkami!" ;)

Gość hahah to ostatnie to dobreP

Gość Halsz
No ale bez przesady..przeciez w kazdej pracy sa osoby, z ktorymi nie warto rozmawiac. Zycie jest brutalne i tyle.

Gość generalnie laska swinka