Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesiiitaaaaaa

jutro egzamin na prawkoo ....

Polecane posty

Gość moj nick
Zadne kurwa szczescie,tylko trzeba byc umiec jezdzic !!! A nie srac w gacie jak sie zobaczy egzaminatora ! Normalne ze przeciez nie bedzie sie z Toba smial i gadal bo to jego praca.Ja jak zdawalem myslalem ze moj egzaminator to niezla kurwa,ale jak zdalem pogadalem z NIm chwile to wporzo gosc byl,i mi powiedzial ze musi tak gadac "regulaminowo" bo to jego praca,wszystko na ten temat.Nie przejmuj sie zdasz kiedys hehe,bez stresu ! Pozdro !

Gość ludzie ja jutro zdaje
umeiram ze stresu:(( a co bedzie przed wejsciem do samochodu...norlanie obleje:(( a instrukotr tak mnie chwalil:((

Nie oblejesz :D Skoro Cię chwalił, to musi być jakiś powód :) Nie myśl o tym, że od tego zależy Twój końcowy wynik, po prostu jedź.

mnie sie bardzo dobrze ejzdzi ale jak sie nie stresuje jak pzrychodiz stres to robie glupoty dzis np o malo na zakaz nie wjechalam!!!

staram sie odstresowac ale ciezko mi idzie...dlaczego ten egzmain jest taki stresujacy:/

Hehe też się nad tym zastanawiam. Ale tyle osób go przeżylo, więc dlaczego Tobie mialoby sie nie udac?

no podziwiam tych ktorzy jzu zdali chyba maja stalowe nerwy:P hehe

Amanitis musze powiedziec ze jakis dar pzrekonanwynia masz:) oby tak bylo ze stres doda mi skrzydel bo nie mam kasy na kolejen egzmainy;/ to prawko to majatkek kosztuje ale to inna sprawa:P

E tam od razu dar ;) Puść sobie ulubioną muzyczkę, weź szklankę herbatki w dłoń i rozkoszuj się wieczorem :) A jutrem się nie przejmuj, bo jesteś przygotowana i żaden stres Ci nie wejdzie w drogę :)

ZDAAAALLLAAAAMMMMMM

a dziekuje:)