malina29 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 Dziewczyny mam pytanko,mam podobno torbiel endo i lekarz przepisal mi na 2 miesiace progesteron,powiedzcie czy moze ktorej z was ten progesteron przynajmniej zmniejszyl taka torbiel bo ja czytam w necie i nikt nie pisal zeby na endo pomogl progesteron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malina29 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malina29 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 i jeszcze raz hop do gory.......moze jednak ktos pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjj 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 a co konkretnie Ci przepisał ?? tzn. jak się lek nazywa ?ja na torbiel miałam przepisane tabletki antykoncepcyjne - yasmin. brałam jeden cykl, torbiela nie ma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malina29 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 konkretnie to duphaston....i mam jeszcze krem z progesteronem!A ty mialas torbiel endo czy czynnosciowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 iigmdJcrU598xyYzZSKNfTCs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach