Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opętałeś mnie wszystko traci

Czy wy tez amcie tak nasrane we łbie jak ja i tak bardzo przejmujecie się opinią

Polecane posty

innych? Zawsze jak coś kupuje, czy jest to ubranie, plecak do szkoły czy cokolwiek, zastanawiam się czy spodoba się to innym osobom, moim koleżankom, siostrze czy rodzicom. Jeśli stwierdze że oni by czegos takiego nie kupili to ja tez ego nie biorę. Czy to jest w pełni normalne?

musisz to zmienić jeśli chcesz swobodnie żyć i nie zastanawiać się czy już popadłaś w obsesję czy jeszcze nie do pewnych granic być może jest to normalne - każdy chce ładnie wyglądać i to jest o.k ...ale jeśli popadasz w przesadę to już nie jest o.k. Musisz sama wiedzieć co się Tobie podoba a nie komuś innemu.

heheh przejmowac sie ? :O....o tak .....im bardziej nie podoba sie cos moim znajomym tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu ze np postapilem wlasciwie, zrobilem dobry zakup :D naprawde musialbym miec nasrane by przejmowac sie opinią innych ! Ja z \"nimi\" nie sypiam ;)

ostatnio nawet pokazalem swojego wacka i pytalem wszystkich czy im sie podoba, tak cholernie zalezy mi na opinii innych ze nawet pytalem co sadza abym go powiekszyl, chodzi o operacje