Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta26

Co to jest teabagging?

Polecane posty

Gość Aneta26

Mój chłopak powiedział że chciałby abym mu zrobiła teabagging. Nie wiecie co to? Wstydziłam sie zapytac a net nie daje jasnych odpowiedzi. Mam nadzieje że to nie jest nic strasznie zboczonego :( Aż sie zdziwiłam ze mnie pros o cos takiego bo to jest miły chłopak, zanim zaczal sie spotykać ze mn ą był prawiczkiem. I sie trocheprzestraszłam ale i zaciewkawiałam a nie chcialam mu dac znać że nie wiem o czym do mnie gada. :P na razie sie wymigałąm ;p

Gość z wikipedii
Teabagging - slangowe określenie zachowania seksualnego polegającego na tym, że mężczyzna umieszcza swoje genitalia, a zwłaszcza mosznę w ustach innej osoby. Praktyka ta przypomina moczenie torebki herbaty w filiżance z wodą (stąd pochodzi nazwa). Zachowanie to często stosowane jest jako element poniżenia seksualnego. Źródło: "http://pl.wikipedia.org/wiki/Teabagging"

Gość uuuuuuuuuuuuuu
pomiata Tobą jak nic... to hańbiące...

Gość Aneta26
brzmi seksownie :) ale skoro to jest poniżające dla kobiety to nie sądze żebym sie zgodzila :(

Gość JakoMuzykant
Mógł Ci powiedzieć co i jak.. a nie regułke wstawił..

Gość JakoMuzykant
Aneta... ile on ma lat i jak długo już jesteście razem ?

Gość Aneta26
Ma 28 lat i jestemśmy od pół roku to jest naprawde miły chłopak, bardzo dobry i straznie nieśmiały. kandydat na męża tak zaczynam coraz czesciej my slec.. a tu nagle taki chory (jak sie okazuje dzięki temu forum) wymysł... :(

Gość co w tym poniżającego
Jest to po prostu forma pieszczot oralnych.

Gość Aneta26
no ale ta wikipedia pisze że to poniżenie seksualne :(

Gość leojestkmiot
a co w tym złego ? jakie poniżenie, to to samo co ciągnięcie druta o połyku nie wsponę, bzdury opowiadacie, dziewczyno weź mu jajka do ust i będzie fajnie

Gość leojestkmiot
słuchaj co piszą w necie a daleko zajdziesz, jak napiszą że kupa dobra to zjesz ?

Gość Aneta26
Jezu, czemu wy musicie być takie wulgarne?? zastanowie sie nad tym teabaggingiem bo to chyba musi bys podniecające. ale czy musi być poniżające, tego nie rzumiem najbardziej. siusiaka mu czasem pieszczę ustami i nie mam z tym problemu więc.. ehhh..