Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Jestem pijany i odpowiem na każde pytanie dotyczące facetów

Polecane posty

Gość Rzęsista
Czy gdy mężczyzna mówi, że "do końca życia " to naprawdę tak myśli? ;)

Gość poliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaa
co to znaczy gdy pisze, ze myslac o nas cos mu sie przydazylo wnocy

>> Czy gdy mężczyzna mówi, że "do końca życia " to naprawdę tak myśli? Absolutnie nie. Mówiąc "do końca życia" ma na myśli - dopóki cie nie przelece.

Gość pytanie mam tyz
to ja tez mam pytanie, co myśli sobie facet/ chłopak kiedy laska do niego pierwsza zagaduje a przedtem sie nie znają pisze na kom itp

Gość Rzęsista
Własną owłosiona d**pę? ;)

izabelinka - trzeba korzystać z okazji :P :D a co do ostatniej odpowiedzi... ta-k o dupie to się domyslałam -tych jajek nie byłam pewna:P lece się kompać zanim się rozkręce :D

Gość poliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaa
tzn. napisal, ze lezac w lozku i myslac o mnie cos mu sie przytrafilo... co go wystraszylo i podekscytowalo jednoczesnie

>> facet/ chłopak kiedy laska do niego pierwsza zagaduje a przedtem sie nie znają pisze na kom Podbudowuje to jego męskie ego, jest to potwierdzenie jego męskości, a dziewczyna na starcie zyskuje dużego plusa za odwage.

To ja też zapytam: Czy jak facet chce siku i coś grubszego jednocześnie,to czy najpierw sika po męsku i dopiero siada,czy siada wpycha jakoś siuraczka i po babsku załatwia obie sprawy na siedząco?

>> A jak facet mówi Twoja przeszłosc nie ma znaczenia dla mnie to prawda? dodam ze wie o mnie wszystko i chce byc ze mną nie dla seksu tylko w związku. Nie, to nie jest prawda. Wcześniej czy później, w złości, i tak ci ją wypomni i zrobi z tego zarzut.

Gość hgfsa
jesteście czasami tak bardzo bardzo zakochani?? i drugie: co w dziewczynach lubicie najbardziej? trzecie: bardzo chude, normalne, leciutko zaokrąglone, grube?:P

Gość pytanie mam tyz
a nie czuje się jakoś 'zagrożony' że dana laska do niego uderza, np jeśli nie zna jej dobrze a podoba mu się nawet z wyglądu?

eeeej kazdy ma inny gust:) zlosliwa nie mow ze masz tendencje do spowiadania sie ze swojej przeszlosci?:)

>> tzn. napisal, ze lezac w lozku i myslac o mnie cos mu sie przytrafilo... co go wystraszylo i podekscytowalo jednoczesnie Napisałaś mu, że jesteś w ciązy czy że masz HIV? :o

Gość ututut
mowicie kobiecie ze jest ładna, wcale tak nie myslac?

Gość Rzęsista
Ile masz lat?

>> Czy jak facet chce siku i coś grubszego jednocześnie,to czy najpierw sika po męsku i dopiero siada,czy siada wpycha jakoś siuraczka i po babsku załatwia obie sprawy na siedząco? Siada na klopa, najpierw sika, a potem zrzuca kolcka. Uwielbiam to uczucie :classic_cool:

Gość Rzęsista
Czemu tak wolno piszesz? ;) ( sam chciałeś)

>> jesteście czasami tak bardzo bardzo zakochani?? Rzadko, zdarza sie, ale tylko do pierwszego dymania. >> drugie: co w dziewczynach lubicie najbardziej? Ciasne cipki :classic_cool: >>trzecie: bardzo chude, normalne, leciutko zaokrąglone, grube? Bardzo chude lub normalne. Pozostałe opcje to stany chorobowe, a takich nie popieramy.

Gość pytanie mam tyz
Sprawco ponawiam: a nie czuje się jakoś 'zagrożony' że dana laska do niego uderza, np jeśli nie zna jej dobrze a podoba mu się nawet z wyglądu?