Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Jestem pijany i odpowiem na każde pytanie dotyczące facetów

Polecane posty

>> czy jak facet jest uzalezniony od czegos, bedzie moglo mu na kims zalezec bardziej niz na substancji? Prawdopodobnie nie. A jesli bedziesz go zmuszała do zerwania z nałogiem, zwłaszcza szantażem i groźbami, to predzej zerwie z tobą niz z nałogiem.

Gość Madzia145
Jakie wolisz kobiety łatwe czy takie przy których musisz sie trochę potrudzic żeby zaliczyc?

>> a czy po netowym zauroczeniu, gdy mija chemia, potraficie sie e-przyjaznic juz nic nie czujac do tej osoby... nie pociaga was fizycznie, ale czy "lacznosc duchowa" jest mzoliwa czy to mit Nie ma przyjaźni miedzy kobietą a mężczyzną bez podtekstów. Nawet wirtualnie.

Gość takajednaniewiedzialaco
bedziesz jutro? :P

Odpowiedz mi bardzo mi zalezy. Co to znaczy jeśli facet ma dziewczynę ale wodzi za mną wzrokiem, ale tylko wtedy kiedy ja nie widzę, albo obserwuje mnie przez okno?????

>> Jakie wolisz kobiety łatwe czy takie przy których musisz sie trochę potrudzic żeby zaliczyc? Pytanie nie jest precyzyjne. Zależy od sytuacji.

Gość koralikowa33
ok dzieki 8.czy wazne jest dla was facetow aby kobitka miala talenty,umiala gotowac ,prac sprzatac cerowac i te inne kobiece tak dalej.... 9 o jakiej kobiecie facet mysli najczesciej "nie warto sie o nia starac"-odpuszczam? 10.O co chodzi facetowi ktory pisze do dziewczyny "czkam na zaproszenia,propozycje,daj znac kiedy i gdzie chcesz sie spotkac"??Ale sam nie proponuje randek jak ona sie nie odzywa??

Gość kromka chleba z czymś tam
jeśli śni mi się że kocham sie z jednym gościem (znamy się tylko z widzenia) w rożnych okolicznościach fauny i być może flory od jakiś 3 miesięcy nieustannie to powinnam pójść na terapie ?

Gość Rzęsista
Ponawiam pytanie: Twoja partnerka w tym właśnie czasie: 1. kąpie się, 2. lula dzidzie, 3. pakuje tornister do szkoły, 4. czeka i tęskni 5. nie znam jej 6. inne ( jakie?)

8.czy wazne jest dla was facetow aby kobitka miala talenty,umiala gotowac ,prac sprzatac cerowac i te inne kobiece tak dalej.... o yeah, jestem antytalentem jesli o to chodzi:D dziewczyny jestescie boskie z tymi pytaniami:P

Gość koralikowa33
no co jak mozna sie czegos dowiedziec -to trzeba? ;)))

wlasnie, ze jest:) nie ma chemii ale jest szacunek i wspolne poglady itd

Gość koralikowa33
10. Czy faceci kochaja i wolą zlozy?? ;)

>> 8.czy wazne jest dla was facetow aby kobitka miala talenty,umiala gotowac ,prac sprzatac cerowac i te inne kobiece tak dalej.... Oczywiscie, ze tak. >>9 o jakiej kobiecie facet mysli najczesciej "nie warto sie o nia starac"-odpuszczam? Brzydkiej, głupiej, upartej, wyniosłej, nie rokującej na przyszłosc. >>10.O co chodzi facetowi ktory pisze do dziewczyny "czkam na zaproszenia,propozycje,daj znac kiedy i gdzie chcesz sie spotkac"??Ale sam nie proponuje randek jak ona sie nie odzywa?? Chce sie umówic, ale nie chce, zeby to wyszło od niego.

>> jeśli śni mi się że kocham sie z jednym gościem (znamy się tylko z widzenia) w rożnych okolicznościach fauny i być może flory od jakiś 3 miesięcy nieustannie to powinnam pójść na terapie ? Nie.

Gość EEEEEEEEWA
czy 8 lat roznicy wieku dla faceta to obciach (ja starsza)

Gość Madzia145
Czy jeśli facet naprawdę kocha swoją partnerkę i jest mu z nią dobrze.... zdradzi???

nie zgadzam sie seks wszystko potrafi zepsuc ja sie trzymam z daleka z lapami od kogos kogo traktuje jakprzyjaciela

Gość kromka chleba z czymś tam
myślisz że powinnam przespać się z nim na żywo to by mi przeszły te sny ??

>> Czy jeśli facet naprawdę kocha swoją partnerkę i jest mu z nią dobrze.... zdradzi??? Facet tak. Dla niego sex to sport. Lubi sprawdzać się. Moze kochać swoją kobietę i potwierdzać swoją meskość podczas skoków w bok.

Gość takajednaniewiedzialaco
czy jesli ktos do niego czasem pisze maile -to cieszy go to i dopisuje z przyjemnosci czy z przymusu???,,, sam sie raczej nie odzywa, a gdy ona mu powie, ze mial sie odezwac, mowi, ze ma tyle spraw na glowie, ze zapomnial,,, to znaczy, ze nie ma ochoty na kontynuowania zznajomosci prawda?