Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokokoa

Chcielibyście mieć faceta troszke metroseksualnego?

Polecane posty

Gość kokokokokoa

Czy bardzo Wam by to przeszkadzalo, że facet którego kochacie jest ciut metroseksualny? Nie uzywa co prawda jakis maseczek, balsamow ale jest bardzo zadbany, dba rowniez o ubiór, fryzurę. Ładnie sie rusza i ma delikatna maniere w mowie (wiecie o czym mowie) ?

dbałośc o siebie, ubiór, fryzurę to jest normlne - każdy facet powinien to robić natomiast "ładne poruszanie się" i "delikatna maniera w mowie" wydają mi się jakieś podejrzane ;) Zalatuje mi tu lekką "gejowatością". Facet powinien się poruszać FAJNIE, jak facet i poprawnie się wysławiać - ja tak bym to ujęła :)

Gość kokokokokoa
a moze ktos wyrazi swoja opinie ?

Gość mój facet dba o siebie ale
jak na mój gust, nie jest nawet metroseksualny, tylko raczej zadbany, ostatnio bylismy duza grupa na wyjezdzie i kumple smiali sie z niego, ze np jak mial sucha skore rak to pozyczyl ode mnie krem, ze uzywa balsamu do ciala i szminki do ust( tu dodam, ze takiej bezbarwnej i intensywnie nawilzajacej, bo ma blizny na ustach, normalnie tego nie widac, ale skora faktycznei bardzo sie napina i wysusza), aaa i ze obcinal paznokcie (pomijam ze tamci kolesie mieli ozlte pazurska u stop i z brudem lekkim, bo bylismy nad morzem) najbardziej rozsmieszyla mnie pewna dziewczyna, ktora przyszla na impreze do nas nie dosc ze nieproszona, to jeszcze zaczela krytykowac kolor koszulki mojego chlopaka, i czy sie w niej dobrze czuje, powiedzialam lasce, ze ja mu ja kupilam, i zeby popatrzyla na siebie zanim zacznie oceniac drugich, na drugi dzien laska plakala, bo pozwoliila sie przeleciwec dwom koelsiom, i nagle zalowala i udawala cnotke, niezla klasa co?

wlasnie takiegopoznalam. i jest ZA JE BI STY biore sie za niego chyba :classic_cool: