Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka-Martuśka

ulewanie po bebilonie pepti 1

Polecane posty

Gość Mamuśka-Martuśka

czy to mleko mozna czymś zagęścić? Synek bardzo ulewa po tym mleku, wcześniej po humanie z mct nic takiego nie miało miejsca? Może zmienić mleko??

Gość Mamuśka-Martuśka
wypija 120 i odbija, ale juz z ulewaniem i potem tez bardzo ulewa. Synek ma 2 miesiące, tydzień korygowany.

Gość Mamuśka-Martuśka
reflux- nie miał nic pod tym katem badane. Nie ulewa innych pokarmów, tzn humany ani niczego, co podaję do picia.

Gość zmien z powrotem na humane
jesli dobrze ja tolerowal . Po co zmienilas na bebilon ? Lekarz kazal ? Nie dosc ze bebilon jest drozszy to jeszcze dziecko sie po nie zle czuje skoro ulewa . To ze cos jest drozszego to nie znaczy ze lepszego. Polecam bebiko 1 moja corcia pije to mleko i nie ma zadnych problemow z ulewanie ( no na poczatku zdazalo sie ze troche sie ulalo ) Z tego co wiem czasem dzieci ulewaja przy zmianie mleka . Nowe mleko powinno wprowadzac sie stopniowo . Pierwszego dnia tylko raz podac nowe mleko , nastepnego 2 razy i tak sukcesywynie a na koncu na zmiane raz nowe raz stare . Mlody brzuszek musi przyzwyczaic sie do zmiany mleka dlatego trzeba robic to stopniowo . Wprowadzanie nowego mleka powinno trwac okolo tygodnia . A ty w jaki sposob wprowadzilas nowe mleko - od razu odstaiwlas to stare i jest tylko na tym nowym . Zrob tak jak mowie to bedzi dobrze

Gość mamusia synusia
moj mały ma skaze białkową,narazie karmie go piersią,ale chciałabym już dać mu butelke i nie wiem które mleko mu wprowadzić,a słyszałam ze po bebilonie własnie dzieci ulewają.

Gość aliiicja
moje dziecko sie wychowalo na bebilonie pepti ale nieulewalo sie mu, a dlaczego zmieniłaś na bebilon pepti? lekarz kazał?

Gość blądzia
moj synek ma cztery miesiące i doś, że ulewa po pepti to ostatnio jeszcze odrzuca jedzenie nie wiem co robic mały jest wcześniakiem i mało przybywa