Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosne POLKI

Dlaczego w Polsce kobiety są takie zawistne

Polecane posty

Gość zazdrosne POLKI

Brzydula z kompleksami, biedna jak mysz koscielna, o nijakim nudnym zyciu atakuje DODĘ która jest piekna, ma miliony zarobione dzieki swojemu talentowi, ma piekny dom, super samochód, może miec każdego faceta, sprzedała miliony płyt bo ludzie lubia jej piosenki itd itp Ale brzydula - plotkara sączy jad :o Jakie to typowo polskie...

Gość zazdrosne POLKI
Tak samo Gosia Andrzejewicz, piekna i utalentowana, a ludzie na niej psy wieszaja. Zawistne polaczki...

Gość zazdrosne POLKI
albo Mandaryna - piękna młoda kobieta z klasą, urodą, pięknymi włosami i też jadą po niej głupie zakomleksione małe grube polki bez pieniędzy kupujące na straganie kosmetyki od rusków

Gość zuza1222
no wlasnie a jaki ma piekny głos mandaryna ,conajmiej jak celin dion . :D

Gość uupupupupup
heheh co do mandaryny i gosi andrzejewicz sie nie zgodze bo uwazam ze naprawde sa osoby w polsce ktore maja talent ale nie maja sily przebicia a co do DODy to podfziwiam i jestem z niej dumna :) no i jestem Polka hehehe a jakos jej wogole nie zazdroszcze podziawiam ja za to jka jest i co osiagnela a jest w moim wieku

Ale co osiagnela? Pieniadze (ale znowu nie miliony) i opinie skandalistki. Osobiscie jej nie zazdroszcze :P

Gość uupupupupup
no dobra ale osiagnela zna ja cala polska, ma kasy jak lodu a skandale to ona sama sobie wilekszosc wymysla zeby bylo o niej glosno haha

Cala Polska ja zna jako chamska skandalistke bita przez Radzia, hmm... fajna slawa. Ja tam jej nie chce oceniac, ale wydaje mi sie, ze ludzie nie lubia jej ze wzgledu na niewyparzony jezyk i ogolny image, a nie z zazdrosci.

Gość no i się zaczęło
wbijcie sobie to głów że dody i inne mandaryny w dupie mają waszą zawiść kasa się liczy, kasa drogie dzieci osobiście podziwiam zdolności biznesowe tychże osób - czyli jak ustawić się do końca życia dzięki "skandalom" i rozgłosowi wśród polskiej gawiedzi. im więcej z was zwyzywa dodę od ruskich kurew tym lepiej dla niej - nie kumacie tego???? ona żyje z tego że swoją osobą myśli takich tępych zazdrosnych bab albo pryszczatych onanistów wielbiących jej postać

Gość no i się zaczęło
*...swoją osobą zajmuje myśli...

Gość Doda ma klasę kasę i talent
Mieszanie Dody z Mandaryna to jak porównywać Mercedesa ze zdezelowanym Seicento (to na pewno podszyw był) Doda jest znana nie tylko w Polsce ale i na zagranicznych forach muzycznych krąza jej piosenki i teledyski a przeciez nie spiewa po angielsku więc to ewenement, powinna robic miedzynarodową kariere :) A Polski to straszne zazdrosnice i to jest fakt niepodważalny 🖐️

liczy się kasa? współćzuje ograniczenia:O co do podziwu dla tych osób za zdolnosci biznesowe:O noo jest czego zazdrościć:O sztuka jest \"robic pieniądze\" nie sprzedając dupy i swojego zycia prywatnego, i nie robiąc z siebie idiotki biznes to biznes, a zycie prywatne to inna sprawa więc ani nie zazdroszczę ani nie sącze jadu, sama wybrała sposób...

ta Doda jest znana na zagranicznych forach, na jednym nawet zostala jakas bulgarska aktorka, czy cos w tym stylu:O, a poza tym notorycznie wysmiewana jest za swój styl i żenujący strój:O o jej muzyce nigdzie jeszcze nie pisali, a jedynie o zdjeciach ah ta popularność, nooo zazdroszczę, ale dla niej i dla takich ubostwiajacych ja to pewnie szczyt wszytskiego

Gość Noelia jakas ty zawistna
ile w tobie jadu :D Popatrz na Madonne-skandalistke, przy niej doda to niewinna owieczka. Na dupie to zarabiaja prostytutki a Doda zarabia na płytach, trcoche na reklamach. Doda nie dawała doopy producentom a taka Edyta Górniak jeżdizła do Londynu i spotykała sie z 65 letnim facetem z branży a potem płakała że ja oszukano. ach ta polska mentalność, jak ktos osiągnie sukces to ściągnąc na dół i wdeptać w glebe

nie uogolniaj:O wy faceci tylko wieszacie psy na polkach. jak dla was sa takie zle to wyemigrujcie i poszukajcie gdzies indziej kobiet, granice sa otwarte. obawiam sie tylko ze nie mielibyscie wziecia:D tylko my polki jestesmy takie glupie zeby sie z wami wiazac :P

Gość kajko i kokosz
Jakbym miala komus zazdroscic slawy, urody i kasy to raczej wybralabym kogos w stylu Angeliny Jolie :O Dody nie lubie za promowanie chamstwa i tandetne piosenki, i tyle.

Gość akurat mowienie o kiczu
prezentowanym przez Dode i Mandaryne nie jest oznaka zawisci, tylko okresleniem wlasnego gustu. Nie dal kazdego to idolki i wzor, gusta sa rozne.

Gość Dżordż z Cchinwali
Bo, aby Polak był szczęśliwy nie wystarczy tylko, aby ON był bogaty. Jeszcze sąsiad musi być biednym dziadem.

tak strasznie sącze jad:O normalnie sama zaraz się nim zakrztusze a co mnie obchodzi madonna? chociaz ona przynajmniejr atuje sie dobra muzyką, czego nie mozna niestety powiedziec o dodzie:O ja słucham zupełnie innej muzyki, nie interesują mnie wulgaryzmy, proste słowa, które się komuś zrymowały w głowie ponieważ nie interesuje mnie taka stylistyka to od razu jestem taka strasznie zawistna? to czemu cenie innych? czemu cenie Gabriele Kulkę? czemu cenię Czesława, który Spiewa? Doda niech sobie zarabia dupa, napisałam to jej wybór, ale ja nie zameirzam jej cenić za to. nie uwazam, że każdy sposób jest dobry, cenię ludzi za ich muzykę, za autentycznośc i wrażliwość, a nie za robienie posmiewaiwska i podcieranie sobie tyłka wspomnieniami z małżeństwa:|

Zawistne są, bo je te tabloidy, pudelek i tym podobne szkolą w tej zawiści, ale zapomnieliscie o zawistnikach płci męskiej, którzy w swym pluciu jadem dorównują kobietom, a czasem nawet je przeganiają :-o Poza tym przyczynia się do tego nasze państwo, które już na poziomie oświaty zaczyna dzielić w klasach dzieci na gorsze i lepsze, a łańcuszek dalej sam się ciągnie...

I bez zawiści powiem, że przynajmniej dwóch wymienionych przez ciebie kobiet nie uważam nawet za ładne, nie mówiąc juz, że piękne. Jeżeli natomiast uważam kogoś za pięknego to z pewnością nie będę na nim "wieszać psów"

Gość mocherowa zołza
NIKT NIKOMU NIE DAJE NIC ZA DARMO WIĘC JEŚLI DODA POTRAFI WYCISNĄĆ KASĘ ZE SFRAJEROWANEGO SPOŁECZEŃSTWA TO WYPADA JĄ PODZIWIAĆ CO NINIEJSZYM CZYNIĘ

Gość mocherowa zołza
BIEDNE POLSKIE GĄSKI GŁUPAWE I ZAKOMPLEKSIONE NIE MOGĄ DAROWAĆ ŻE KTOŚ JEST PIĘKNY SŁAWNY I BOGATY

Muszę się z tobą zgodzić, że część polek jest zazdrosna o powodzenie Dody czy innych gwiazdek. Ale są też myślące osoby, które zazwyczaj pozostają dość neutralne i któe wiedzą że wszystko co widzimy to zabiegi marketingowe a Doda to zwykły produkt ktory ma sie sprzedawac i się sprzedaje.

Nie wiem ktora z tych pan (gosia, doda td) wydaje wam sie piekna... Gdyby kazda z was miala stado wizazystek, fryzjerow, fotografow latajacych dokola was jak na sr***czke, wygladalbyscie tak samo. .. pieknie. Slawa to pojecie wzgledne, nie sadze, zeby poza granicami Kaczistanu ktos o tych paniach slyszal. Za to ani jedna ani druga inteligencja nie grzeszy. A ze robia "kariere"? Gdyby spoleczenstwo nie lubowalo sie w kiczu, kariery tez by nie bylo!