Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gotycka plaża

wkurzające reklamy

Polecane posty

Jesuuuu... włączyłam dziś rano, jak zwykle TVN24 a tam jak zwykle \"Mastercook\". Jak mnie ta reklama wkurza... i ta kretyńska muzyczka...na, na, na... wrrrrrrrrrrrrrrr! I od razu dobry humor z głowy :(

Gość Emil Wąskowicz
Pan Edward z prostalongu .... wsadziłbym mu ten prostalonga tak, że by mu migdałki na zewnątrz wybiło

Gość lola12
odkąd moja Ania zmieniła chleb na coś tam.... :o

Gość miauu221
najgorsza jest z gtym angielskim komikiem - co tak gada caly czas ze cos tam quickly .jak go widze to mam dosyc, w anglii go juz nie chca to tutaj przyjechal i robi z siebie durnia.

Gość miauu221
to chyba reklama zkredyt banku czy cos takiego.

Mnie denerwuje reklama Jogobelli a szczególnie baba która mówi, że owoce są zrywane prosto \"sssssssss kszaczka\" :O No i Aktivia \"wszyscy pytają co się stało\" bo przestało burczeć jej w brzuchu :O

Gość dziki113
Mango... No co za ciule : Chciał byś zostać guru sprzątania? Już teraz nowy Wakum Słiper pomoże ci posprzątać okruszki po jogurcie. Zaraz, zaraz jak to działa ? Naciskasz i zap***dala ! Kup za jedyne 100000000000 złotych a dostaniesz super syf gratis ! Będziesz mógł se wysypać i posprzątać. Ale pamiętaj - oferta ograniczona ! Łał ! Super ! Gdzie mogem takie co zgarnonć ? Tylko w manko ! I tylko u nas łorginały. Nie daj siem oszukać. Kup tu i git zapłacisz 10000 tysiecy za mega szajs. Super oferta. ZAWSZE O TYM MAŻYŁEŚ, MUSISZ TO MIEĆ, TERAZ TYLKO TAKA OKAZJA - ODKURZAĆ MANGO ! GIR SPRZĘT NNA RODZINNE IMPREZY. NIE MASZ CZYM SIĘ POCHWALIĆ PRZED ZNAJOMYMI ? JUŻ TERAZ MOZESZ ICH POSSAĆ ODKURZACZEM !

jak jeszcze słuchałam rano radia to zawsze była żanet Kaleta i jakiś płyn do higieny intymnej - tak mnie ten jej głos irytował że przestałam słuchać radia zet

Gość werona cc
Reklamy z Markiem Konradem są najgłupsze. Aktor niby dość dobry, a robi z siebie taką szmatę w tych reklamach. Musieli mu dobrze zapłacić.

kondrat powiedzial ze polska kinematografia jest tak denna ze jak ma sie szmacic to woli w reklamie kosi kase a ma czas na swoja pasje - winiarstwo niby ma racje....ale ja tez czuje pewien niesmak wkurza mnie tez \"moja Ania i jej chleb\" za to reklama z Johnem Cleese jest boska :D

Gość daj mi znak mały znak
zawsze można wyłączyć głos na reklamach pójść zrobić kanapkę rozwiesić pranie itp

Gość fdsdffdsdf
HAHAHA... nie macie pojęcia jak polewam z tego :D

Gość fściekła pomerańcza
Jak są reklamy to na złość przełączam kanał. Mam nadzieję, że odnotowują spadek oglądalności ci gdzieś tam na górze :classic_cool:

Gość amnie to 2
do szału doprowadzają mnie reklamy Polo-Marketu, z tymi niby-śmiesznymi rozmowami dzieci ("Ale ciacho!" "Gdzie go znalazłaś?- W sklepie!"), jak również Zygmunt Chajzer, czatujący na przechodniów z Vizirem w ręku ("mam Vizir i nie zawaham się go użyć"). Szczytem wszystkiego są "lekarki" z reklam jednej z past do zębów, których monotonny głos uśpiłby każdego... mogłyby jakieś środki przeciw bezsenności reklamować...

Gość amnie to 2
albo pol banku ten koleś z nosem jak klamka od zachrysti,

Gość pospos
tamponów i wkładek i innych badziewi uzywanych do dup są masakryczne, i reklamy operatorów telefoni komórkowych już nie wiedzą jak sprzedać to a to jak kobiety w reklamie jak szmaty przedstawiają albo kfc np syfiaste hamburgery

i tak najbardziej irytujace sa reklamy radiowe:O az ciary przechodza jak ich slucham:O:O:O

chyba jeszcze nie widzieliscie reklamy "fisiela" z delecty....to juz przegiecie jest..a ten chyba zajac to szczyt oblesnosci...fuuu

no wlasnie....to nowy marchewkowy kisiel delecty....kto zje marchewkowy kisiel pytam sie?a reklama nie zacheca do kupna...jak widze tego zajaco-czlowieka,to chce zygac,a nie jesc fisiel

Dżizas... szczęka mi opadła i nie wiem co powiedzieć... ostatnio to doznałam takiego szoku przy ciasteczkach Lubisiach (była taka powieść o gejach Lubiewo i nieodmiennie kojarzy mi się z tymi ciasteczkami).

Gość zajadająca się
bezkonkurencyjna jest reklama leku na układ moczowy :O gdzie szepczą 2 dziewczyny a jak się ich kumpel pyta o czym tak szepczą to jedna mówi "uczę X jak dbać o układ moczowy ' :O typowa kumpelska pogaducha :O

Gość Jarulee
A ja tam nie lubie reklamy Pauli ja poprostu sram jak ją widze i ta dziewczyna co ma takie odstające uszy xDD ale fisiel wymiata :D:DD chcecie troche fisiielu x?