Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca ja

zachowanie mężczyzny wobec kobiety

Polecane posty

Gość pytająca ja

Słyszałam, że gdy mężczyzna całuje kobietę we wnętrze jej dloni oznacza to jego oddanie. A co oznacza, gdy on chce być karmiony palcami, np. w czasie wspólnego jedzenia czekolady, orzechów, owoców ? Czy są jeszcze jakieś inne ukryte \"znaki\" w tych damsko-męskich gierkach

>. jak Ci dmucha dymem z papierosa tudziez fajki w twarz oznacza to: pragnę Cie przelecieć Śmiech śmiechem, ale kiedyś spotkałem się z idotką, która w to wierzyła :o Po 15 minutach dymienia mi w twarz kazałem jej wypierrdalać i zadzwonić jak rzuci palenie :o

litijana :D w sensie, że ona mu ręką te orzechy do buzi wkłada? :D:D:D

orzechy do buzi musiałyby świadczyć o niezwykłych akrobatycznych umiejętnościach konsumującego, myślę, że warto by zacząć od konsumpcji czegoś łatwiejszego np żołędzi :classic_cool:

Gość a co robiłas przez całe wakacj
teraz świeże orzechy trzeba łupać i obierać z brudnej skorki, przez co palce sie brudzą i to ogólnie nudne zajęcie a facet jest wygodny, skoro chce by go karmić wystarczy wcisnąć kobiecie kit, że to taaaaaaaaaaakie romantyczne i ma jakies ukryte znaki:D Sissy - czlowiek z buszu sam sobie poradzi z orzechami:D

Gość a co robiłas przez całe wakacj
owoce też trzeba obrać i pokroić:D a gryziesz za niego to jedzenie?

Świeże cytrynki? ewentualnie owoce moża-małże czy tam inne muszelki :P

Gość pytająca ja
Heh, odpowiedzi jak zwykle zabawne i pieprzne. A może teraz coś na temat ?

Gość kurka lądowa
:D dobre dobre dziewczyna się wiele dowiedziała :D

ja myślę, że może chodzić o arbuzy, przynajmniej do konsumpcji tychże owoców nie trzeba mężczyzn specjalnie zachęcać

Pozostaje jeszcze kwestia czekolady, a w zasadzie pewnie batona... Autorce gratuluje faceta, Ci cyrkowcy akrobaci zawsze są w cenie :D

Gość kurka lądowa
po prostu krótka piłka - ty łupiesz orzecha a on go zjada :D

Gość pytająca ja
Przestańcie się zgrywac :D Nie wierze, że nie wiecie o co chodzi. wiele razy widziałam, jak dziewczyna je czekoladę, odłamuje kawałki i wkłada je potem chłopakowi do ust, albo jak jedzą razem winogrona, czy truskawki.

autorce proponuję poczytać coś o mowie ciała, jest nawet specjalny interaktywny kurs uwodzenia dla mężczyzn objaśniający te ich pozycje, gdzieś chyba na 2shared. Ja dostałam ataku śmiechu po przeczytaniu tego kursu :D

To ciekawe :) Ja umiem jeść sama, moi faceci też... Ale wiesz, ta dzisiejsza młodzież jakaś taka dziwna jest...

tak ja tez wiele razy to widzialam, ale zinterpretowanie tego nie nastreczalo mi az takich trudnosci, aby zakladac o tym topic :p

ja też widziałam podobną scenę. to było w bajce "zakochany kundel" jedli razem spagetti :classic_cool:

Gość pytająca ja
Domyslam się, ze jesli facet godzi sie na takie coś lub wręcz do tego dziewczynę zachęca, to chce aby wspólne jedzenie stało sie czynnością bardziej intymną. Myslałam, ze ktos z Was będzie miał coś jeszcze do napisania w tym temacie. Miłego dnia dla wszystkich 🌻